Termisk tæpper til buske

April 20

Termisk tæpper til buske

Buske i køligere klimaer kan synes Vinterhårdføre; men en stabil dosis af kontakt med tunge sne og is kan forårsage knækkede grene, root rot eller frysning. Buske i varmere klima med en pludselig fare for frost er endnu større risiko for skader. Boligejere har dog forskellige muligheder for at beskytte deres landskabspleje, med en lille investering og en vilje til at forblive vagtsom af deres planternes trivsel.

Termisk tæppe materialer

Termisk tæpper kommer i forskellige materialer. Nogle er lavet af fleece og kan kræve ekstra plastik placeret over toppen til at fungere som en vandforhindring. Den mest almindelige materiale er polypropylen skum, bruges enten af sig selv, eller lamineret til et materiale--såsom polyethylenfilm--, der hjælper med at kontrollere skadelige ultraviolette stråler. Læs retninger af enhver termisk tæppe bruges, og følg dem; udeblivelse kan resultere i aflivning busk. I varmere vejr, gemme en termisk tæppe i et køligt, mørkt område; med ordentlig pleje, kan tæpper vare i flere år før skulle udskiftes.

Placering af et termisk tæppe

Rul den termisk tæppe, og Børst nogen sne eller is allerede på busken, hvis nødvendigt. Efter producentens anvisninger, kaste dækning over toppen af bush, centrering det; drapere sider af tæppe ned siderne af busk. Længden af tæppet skal justeres i retningen nord-syd for maksimal sollys eksponering. For at forhindre tæppe fra faldende eller blæser, sikre enderne ved at placere dem under noget tungt, såsom en sten eller en mursten.

Fordele

Termisk tæpper er ikke uoverkommeligt dyre; mange tæpper kan købes for at beskytte selv store værfter fuld af buske. Og fordi de er designet til at tillade regnvand at passere, men--ligesom barkflis--fælde det fra fordampning, det sparer på vanding planter i varmere klimaer oplever koldere vejr. Tæpper kan let fjernes når temperaturer vende tilbage til over frysepunktet eller i foråret når truslen om frost har bestået.

Ulemper

Overdækket buske bliver nødt til at blive overvåget nøje under tidlig tør at undgå skader. Nye vækst kunne opstå, hvis planten er narret til at tro, at klimaet er varmere end det er; Når tø slutter, kan den nye vækst derefter beskadiges ved frostgrader. Luftcirkulation er meget fattige; skimmel og meldug kan forårsage busk begynde rådnende under tæppet. Og fordi tæppet er mørk farvet, en boligejer kan ikke bare blik på dækslet til at se, hvis busken gør dårligt; Det skal ophæves--flittigt--at sikre busk ikke er overophedning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com