Termistor problemer

December 22

Termistor problemer

En termistor er en modstand enhed består af halvledere, som har en modstand, der varierer som funktion af temperaturen. Termistorer kan udvikle problemer, der negativt påvirker deres funktion.

Undercooling

Defekt termistor Oplæsning i en aircondition-system kan føre til mindre eller ingen afkølet luft bliver løsladt, der kan skyldes beskidt ledning stik i Termistorens. I tilfælde af en termistor med beskidte forbindelser kan "skifte" termistoren, eller fysisk at flytte sin holdning lidt, midlertidigt lindre problemet. Anvende et skud af elektrisk kontakt renere termistors kontakter typisk tilbyder en mere permanent løsning.

Overcooling

En defekt termistor kan generere en højere modstand niveau end nødvendigt og kan kommunikere falsk temperaturændringer i et kredsløb, hvilket igen kan resultere i overcooling. En termistor kan kontrolleres for fejlagtige aflæsninger via et ohmmeter, som kan blive hooked op til en termistor fører til check modstand læsning.

Fejl

Termistor fejl kan forårsage temperatur-afhængige enheder, såsom tørretumblere, at fejl ikke funktion på alle. Termistor fejl kan opstå på grund af en elektrisk overbelastning, som kan brænde ud af kontakterne. Under sådanne omstændigheder kan erstatte Termistorens rette problemet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com