Termitter efter regn

October 20

Termitter efter regn

Termitter kan leve indtil de er ca 50 år gamle og de er hurtige til at reproducere, især efter et regnskyl.

Regn

Der findes mange forskellige typer af termitter. Underjordiske termitter sværmer i grupper i løbet af efteråret og foråret, især efter en regn. Sværmer betyder, at de forlader reden, og rejse omkring 600 fod til find nye fødekilder og mate.

Habitat

Termitter leve ikke bare i træ. Underjordiske termitter, som kan findes i hele USA, bor i reder i jorden eller i våde områder over jorden. Vandpytter nær grundlaget for en struktur, herunder vandpytter forårsaget af regn, er et ideelt hjemmebase for termitter.

Identifikation

At identificere en termite angreb kan gøres ved at kontrollere for beskadigede træ og søger termite vinger, der var udgydt. Termitter kaste deres vinger, når de finder et sted at bygget en rede. Mudder rør fra grundlæggelse til træværket er også et tegn på termitter.

Forebyggelse

At forhindre en termite angreb kan gøres ved at rydde op i baghaven og ikke forlader træ partikler liggende. Forhindre enhver vandpytter omkring huset er en anden måde at forhindre en termite angreb.

Løsning

At slippe af med en termite angreb kan gøres af en professionel skadedyrsbekæmpelse. Kemikalier bruges til at slippe af kolonierne. Termite agn kan også bruges.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com