Termitter i jorden

June 22

Termitter i jorden

En miljøvenlig insekt, den underjordiske termite bor inden for en koloni, der nedbryder træ fra døde træer eller andre rester i jorden som humus. Insekter spiser cellulose i træ fiber og afhænge af protozoer inden for deres fordøjelseskanalen at konvertere det til brugbar mad.

Træ bruger

Koloni af underjordiske termitter gør sit hjem i fugtig jord. De bygger et indviklet system af mudder tunneler og veje til at nå træ til at forbruge. Tunnelerne ofte spænder over 50 til 60 fødder og måle 1/4 til 1 tommer bred, ifølge University of Florida IFAS forlængelse. Termitter konstruere mudder tunnel systemer på tværs af beton eller fonde til at nå træ strukturer til at forbruge.

Overvejelser

Jord tunneler hjælper med at beskytte insekter mod utilstrækkelig fugtighed. De tjener også som en shelter system mod andre rovdyr, der kan forbruge insekter. Seeing jord tunneler på tværs af fundamenter eller inden for gennemsøgning mellemrum under et hus er ofte det første tegn på at hjemmet har en termite angreb og at har termite koloni forladt sin naturlige skov hjem for at invadere en bystruktur.

Forebyggelse/løsning

De Texas A & M University Extension Service stater at underjordiske termitter forårsage 2 milliarder dollars værd af strukturelle skader om året. Behandling af jorden inden bygning eller i nærheden af en eksisterende struktur kan hjælpe med at forhindre en termite angreb. Jord insekticider kan fungere som afskrækningsmidler til at afskrække termitter i at krydse den behandlede jord. Non-frastødende jord termicides dræbe termitter, der kommer i berøring med de behandlede jord.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com