Termitter i stueplanter

February 3

Termitter i stueplanter

Termitter kan beskadige stueplanter, ligesom de skade træ af dit hus, når de finder vej indendørs og finde en befordrende miljø, hvor man lever. Hvis du opdager termitter i dine potteplanter, kan dette signal, at insektet også bor i træ af dit hus, så det er vigtigt at fjerne dem fra det berørte anlæg og kontrollere dit hjem for angreb.

Typer af angrebne planter

Termitter synes at favorisere pelargonier, ifølge North Carolina State University udvidelses hjemmeside. Schefflera er en anden fælles stueplante, der termitter synes at kunne lide, selvom de kan angribe enhver type anlæg. Termitter også synes at favorisere græs og græs-lignende planter. Termitter, der spiser svamp vil spise på døde plantemateriale indendørs eller ude. Hvis dit anlæg er i en træ plante container, øges chancerne for en termite invasion, fordi de vil spise træ af puljen samt dit anlæg.

Tegn på Termite angreb

Når underjordiske termitter tager bopael i jorden af en stueplante, de graver sig ned i stængler, som forårsager dit anlæg til blive visne, bliver gule og til sidst dør. Fra marts til maj, termitter udvikle vinger: du kan se dem i løbet af disse måneder, hvilket gør identifikation nemmere end når de er uden vinger og bor i jorden af dit anlæg. Når du ser disse "swarmers", skal du bruge en støvsuger til at fjerne dem.

Kontrollerende termitter i stueplanter

Repot dit berørte anlæg. Efter du fjerne planten fra sin pot, ryste alle pottemuld og derefter grundigt skylles alle jord fra rødderne. Krat din gryde med sæbevand til at ødelægge enhver termite nymfer eller æg. North Carolina State University udvidelse hjemmeside antyder, behandling af jorden med et insekticid, men du kan finde det lettere at blot udskifte jorden og kassér den gamle jord på din losseplads. Også kan du tjekke dit hus for termitter, fordi hvis de har fundet deres vej indendørs til en stueplante, de kunne leve i foundation eller vægge i nærheden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com