Termostat Installation hjælp

December 2

Når tid kommer til at erstatte din gamle termostat skal du vide, hvordan man beslutte en ny samt hvordan du installerer det. Termostater har udviklet sig gennem årene og ikke længere kræver kviksølv parametrene, at de ældre havde. Du kan købe og installere en digital termostat, der passer til din livsstil.

Køb

Digital termostater tillader dig at ændre temperaturen med et tryk på en knap og nogle har endda indstillinger at gøre dine VVS system mere energi effektive. Simpel digital termostater er hurtig at installere og tillade dig at se og indstille temperaturindstillinger nemt. Programmerbar digital termostater tillade dig at programmere temperaturindstillinger for syv-dages perioder. Nogle vil tillade dig at indstille dem til en indstilling for hverdage og en anden indstilling for weekenden. Dette hjælper med at reducere dine energiomkostninger ved hjælp af HVAC mindre, når du ikke har brug for det.

Fjerne den gamle termostat

Den gamle termostat skal fjernes først. Slukke miniafbryderen til luft systemet. Fjern forsiden af din gamle termostat og fjern derefter de skruer, der monterer termostaten på væggen. Før du fjerner mærke ledningerne dem med afdækningstape efter deres placering på termostaten. Hver ledning opererer en anden komponent i dit system. Terminalerne er stemplet med bogstaver på bagsiden af termostaten. Ved mærkning af ledninger nu vil du være i stand til at forbinde dem til din nye termostat korrekt. Når du har frakoblet ledningerne fra termostaten Pak dem omkring en søm eller blyant. Dette vil forhindre ledningerne fra at falde ind i væggen, mens de er løs.

Installer den nye termostat

Din nye digital termostat vil sandsynligvis have en monteringsplade, der skal være installeret på væggen først. Sæt ledningerne gennem monteringspladen og sikre plade til væggen med den medfølgende hardware. Selvom du ikke har en kviksølv-switch, der skal være niveau er det en god idé at sikre monteringspladen er plan, hvilket vil give det et mere professionelt udseende.

Når pladen er monteret Tilslut ledningerne til den nye termostat. Dette er, hvor den mærkning vil være nyttigt. Den stemplede bogstaver vil være på bagsiden af den nye termostat så godt. Skub termostaten på plads inde monteringspladen, når ledningerne er installeret. Programmere din nye termostat ifølge anvisningerne for din bestemt model. Drej effektafbryder tilbage til luft systemet, når du har fuldført installationen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com