Terra Cotta Flower Pot spørgsmål

October 15

Terra Cotta Flower Pot spørgsmål

Terra cotta gryder låne en organisk, rustikke look til haven eller gårdhave. Terra cotta er fremstillet af porøst ler, der tillader rødder til at ånde, giver fremragende kloakering og holder varmen længere end andre typer af gryder. Terra cotta har mange fordele, men der er også nogle ulemper. Heldigvis, disse ulemper er let afhjælpes med den rigtige pleje.

Revner

Når en knæk starter i en terracotta pot, stopper intet det. Den bedste fremgangsmåde er at forhindre brud sker. Når du udfylder en potte med jord, ikke pakke det i stramme. Jord udvider sig når den bliver våd og hvis pakket for stramt, det vil udvide og knæk puljen. En anden grund til en pot ville knække er hvis planten i det bliver root bundet. De overfyldte rødder lægge et stort pres på puljen og få det til at bryde. Terra cotta gryder er lys, men når de har jord og et anlæg placeret inde de bliver tung. Trække aldrig en plante i en stor gryde, som du trækker og rullende vil knæk en terra cotta pot. Få hjælp til at hæve puljen, når du flytter den.

Rengøring

Alle blomsterkrukker skal vaskes før plantning en anden pot i dem. Dette er især tilfældet for terra cotta gryder. Terra cotta er porøse og der er altid mulighed for svamp eller alger vokser i små porer i en brugt pot. Fjern enhver jord fra puljen og tør så rene som muligt. Desinficere puljen ved at blande en opløsning af 1 del blegemiddel til 10 dele vand i en spand. Placer puljen i opløsningen og lad det suge en time eller to. Bagefter, fjerne det og Skrub grundigt med en stiv børste. Lad gryden tørre i mindst to dage før plantning noget. Brug hvid eddike i stedet for blegemiddel, hvis det ønskes. Hvis alger pletter er svære, sættetid puljen natten over og krat. Fjerne genstridige snavs og pletter på indersiden af puljen med fint sandpapir.

Vinterklargøring

Terra cotta gryder ikke billetpris godt udenfor om vinteren, især hvis jorden er tilbage i dem. Jorden bliver våde og udvider så fryser, forårsager revner. Fjerne alle jord fra terra cotta gryder i sent falder, ren, tør og opbevar indendørs i en kælder, garage eller et skur. Placer potterne hovedet, så munden er ansigt ned og aldrig stak dem.

Plantning forberedelse

Forberede puljen før plantning af presoaking det i 24 timer i rent vand. Nyplantede planter vil blive frataget deres første livgivende vand, hvis dette ikke sker fordi puljen vil absorbere størstedelen af det. Iblødsætning gryder løser dette problem. Husk at vand etablerede planter ofte når de plantes i terra cotta gryder. Fugt fordamper hurtigt kræver mere omsorg og opmærksomhed til vanding.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com