Terrarium planter er for store

March 2

Terrarium planter er for store

Terrarier er en samling af planter i en glasbeholder. Åben terrarier er ikke forseglet og har en lille åbning til at tillade luft omløb og vand fordampning. Lukkede terrarier er forseglet og gøre deres eget økosystem. Begge kræver regelmæssig vedligeholdelse for at sikre planter ikke får alt for store og ude af kontrol.

Plante fjernelse

Tilgroede planter i et terrarium skal næsten altid være fjernet. Det er muligt at forlade nogle i og trække ud af dem, der er alvorligt tilgroet og kan ikke være klippet tilbage. Hvis mere end en halv plante skal beskæres, er det bedre at fjerne det og plante noget mindre i dens sted.

Beskæring

Knivspids tilbage tips af planter at gøre dem mindre overfyldt og mere håndterbare. Dette tilskynder busket vækst i stedet for plantedyrkning for høj. Knivspids eller skære stænglerne over et blad eller på fælles hvor grene mødes. Bruge fingre, saks, skarpe knive eller barberblade. Montere nogle værktøjer på pinde med tape for at komme til små områder inden for en delvist lukket beholder.

Rengøring

Altid fjerne beskæring materiale, aldrig at lade det sidde på bunden af terrariet til at rådne. Når en plante viser nogen tegn på problemer, såsom gule eller tørre blade, fjerne det straks. Hvis det er syge, kan hurtig fjernelse gemme terrariet. Altid trim blade fra indersiden glas vægge så mug ikke vil udvikle.

Befrugtning

Overfertilization er den mest almindelige årsag til tilgroede planter. Undgå fodring terrariet for det første år, ved hjælp af gødning, kun hvis planterne begynder at se bleg eller gul. Brug vandopløselige stueplante gødning i halv styrke og halvt så ofte. For eksempel, hvis instruks siger at bruge 1 tsk gødning pr. gallon vand to gange om måneden, erstatte ½ tsk per gallon af vand og anvende en gang om måneden. Hvis planterne vokser for hurtigt, skære ned på hyppigheden af gødskning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com