Test for kobber i vand

February 23

Madforgiftning! Maven bug! Tarm influenza! Alle af dem lyder nasty og nogen af disse etiketter kunne simpelthen være et resultat af for meget kobber i drikkevandet. Overdreven kobber er en af de mest problematiske mineral forureninger af drikkevand og kan gøre dig syg umiddelbart. Ældre kobber rør, der har slidt ned, frigiver kobber i vand, er normalt den største synder. Der er metoder, en boligejer kan gennemføre for at teste for kobberindholdet i vandet.

Instruktioner

•Undersøg dine vandhaner og dræn. Bøje sig ned og ser på tuden, også. En blålig eller grønlig pletter kan være kobber restkoncentration. Hvis kobber er farvningen din VVS-installationer, og du drikker vandet fra disse vandhaner, er sikkert kobber infiltrerer din krop. Vi har brug for en lille mængde af kobber i vores kroppe, men overdrevne mængder er giftig.

•Undersøg dine rør for korrosion. Du kan fortælle, hvis røret er tæret ved at se, hvis det udviser uregelmæssigheder i glathed langs dens længde og på leddene, og hvis det er formørket (som en gammel kobber penny). Dette er en sjælden tilstand, men det sker. Korroderede kobberrør opløses kobber i vandforsyningen.

•Undersøg dine rør for pinholes. Undertiden kobber rør korroderer internt og pinhole lækager form. Rør fiasko kan ikke være let synlige, ikke var det for perforeringer. Betale særlig opmærksomhed til de kolde vandrette vandrør, fordi dette er hvor opdelingen forekommer hyppigere. En pinhole kan være forløberen til en stormløb af lækager. Hvis du opdager en lækage, har en professionel blikkenslager inspicere din rørsystem til at vurdere sin tilstand.

•Test vand med et testkit. Kobber teststrimler kommer med kommercielt fremstillede vand test kits, som kan købes online eller på et hjem forbedring butik. Dyp en halvvejs teststrimmel i en stikprøve af vand og se om det ændrer farve. Test strip instruktioner vil fortælle dig, hvor meget farven kan variere sikkert.

•Taste og lugt af vand. Hvis det lugter eller smager "metallisk" kan det have en stor mængde af kobber i det. Hvis din VVS er mere end 5 år gammel og du er lige begyndt at lægge mærke til metallisk smag eller lugt, se efter andre visuelle symptomer beskrevet ovenfor. Hvis dine rør er nyt, teste vandet med teststrimler. Der er mulighed for at den overdrevne kobber i dit vand kommer fra din vandforsyning. Kontakt embedsmænd til at få dem til at teste og kontrollere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com