Test ovn stege Element

May 6

Test ovn stege Element

Hvis du ønsker at finde ud af, om elementet stege på din ovn virker, kan du blot tænder og se, hvis det begynder afgiver varme. Selvfølgelig, der er ikke meget videnskabelig. Og selv om denne enkle test fortæller dig, at elementet virker, det kan ikke fortælle dig om det virker korrekt. For det skal du en lidt mere videnskabelig tilgang.

Stege Tændsats

Hvis du ejer en gas-drevne ovn, starte med at finde slagtekyllinger tændsats, det vigtigste element, der gør dine slagtekyllinger arbejde. Dette er normalt en flade eller runde stykke mellem 1 x 4 og 1 af 8 inches, monteret på ovnen brænderen. Hvis når slagtekyllinger er på, at tændsats ikke glød, er det mere end sandsynligt brændt ud eller defekt, i hvilket tilfælde det skal udskiftes. Det vil også skal udskiftes hvis det er glødende røde, en indikator for, at det ikke opvarmning tilstrækkeligt. Hvis din ovn har en automatisk og manuel tilstand, foretage denne grundlæggende test med den sidstnævnte. Hvis dette ikke er problemet, skal du individuelt teste temperatursonden, ledninger og ur kontrol.

Temperatur sonde

Temperatursonden fortæller elementet stege hvilken temperatur det skal nå. Dette er et lille stykke, der stikker ind i indersiden af ovnen. Adgang til dette element fra bagsiden af ovnen til at kontrollere ohm ved hjælp af et ohmmeter. Udføre denne prøve ved stuetemperatur. Sammenligne resultaterne af din test til modstand diagrammet på bagsiden af din brændeovn til at se, om dette er i orden ordentligt eller kan have brug for udskiftning.

Ledninger

Inspicere de ledninger, der fører ind og ud af elementet slagtekyllinger. Hvis de er beskadiget på nogen måde, skal du erstatte dem. Se efter tegn på burn skade. Hvis du for nylig flyttet enheden, kan ledningerne også er kommet løs. Udføre denne kontrol med komfur ud og afbrudt fra en elektrisk kilde for maksimal sikkerhed. Hvis skader er fundet, skal du udskifte ledningerne. Hvis de er løs, bare Tilslut dem stramt.

Ur relæ

Nogle ovne er udstyret med smarte ure og timere. Hvis dette funktionssvigt, dine slagtekyllinger kunne også fungerer korrekt. Første, check ur kontrol for en defekt relæ. Hvis du indstiller det til at stege og slagtekyllinger værker, er relæet sandsynligvis godt, så du bliver nødt til at tjekke ohm. Ledningsdiagram på bagsiden af enheden kan hjælpe dig kontrollere for at sikre den rigtige mængde af nuværende gå til dette element.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com