Texas jord test

July 21

Texas jord test

En gartner eller landscaper vil fortælle dig at forbereder jord og opretholde et passende ernæring fører til sundere planter. At få jord i form at opretholde planter, selvom deres vækstsæson begynder med jord test. Fordi jord i Texas varierer meget i pH, tekstur og tilgængelige næringsstoffer, bør gartner fuldføre formelle jord test før plantning.

Find en Lab

Texas A & M University tilbyder jord test for Texas beboere gennem den jord, vand og foder Testing Laboratory. I 2010 havde tjenesten et gebyr på $10 for rutineundersøgelser og gebyrer på $20 eller $25 for ekstra test af organisk materiale og mikronæringsstoffer. De nationale bæredygtige landbrug Information Services indeholder kontaktoplysninger for flere alternative laboratorier, der specialiserer sig i jord test for økologiske avlere og dem, der ønsker at teste deres egen jord.

Indsamle jordprøve

Indsamle 10 til 15 jordprøver over området i en dybde af 3 til 6 inches ved hjælp af en jordprøve tube eller snegl, tyder på Texas A & M jord testlaboratorium. Tillad jord til tørre og derefter blandes og sted i en dobbelt plastpose. Mail-prøven til lab i en beskyttende æske, der omfatter dit navn, en udfyldt jord prøve oplysninger formular og din check eller kreditkort nummer.

Resultater

Forvent analyserapport fra Texas A & M tilbage i to til tre uger. Din rutine rapport indeholder oplysninger om jordens surhedsgrad eller pH og tilgængelige næringsstoffer i dele per million rangeret som lav, moderat eller høj. Rapporten giver anbefalinger om at tilføje gødning og mikronæringsstoffer findes ikke i tilstrækkelige mængder i din jord.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com