Texas Lawn Care Tips

April 15

Texas Lawn Care Tips

En græsplæne kan gøre eller bryde udseendet af et hjem, så de fleste husejere går til store anstrengelser for at sikre sund, grønne plæner. Texas A & M landbrugs udvidelse rapporterer, at i staten Texas alene, plænepleje er en multi-milliard dollar industri. Boligejere kan holde et par af disse dollars i deres lommer ved at opretholde deres græsplæner sig selv efter lawn care tips er designet specielt til Texas.

Vælg græsset omhyggeligt

At vælge typen græs for din placering i Texas er altafgørende for plænepleje. Texas A & M landbruget udvidelse anbefaler St. Augustine, Bermuda, Buffalo, tusindben, Svingel og Zoysiagrasses for Texas boligejere fordi disse græsser har været dyrket til at vokse godt i Texas klima. Husk på, nogle af disse arter kan gøre det bedre i en del af Texas på grund af faktorer som tolerance til skygge, koldt og salt. Forskning som græs vil udføre bedste i dit hjem miljøet.

Pleje af nye Sod

Pleje til nye sod godt ved at forberede jorden, før den er installeret. Få det afprøvet og tilføje organiske elementer for at berige det før let tilling det og fjerne noget som klipper, klumper, planter eller ukrudt, der vil hæmme væksten af rødder. Lå sod hurtigt og vand det grundigt en gang om dagen i to uger.

Befrugte konsekvent

Texas jord har høje niveauer af fosfor og lave niveauer af kvælstof. Bruge en gødning med et højt kvælstofindhold og nul kalium eller fosfor, medmindre jord prøver viser en mangel i enten af de sidstnævnte næringsstoffer. Afhængig af vifte af græs, befrugte kvartalsvist eller månedligt. Gødning er nøglen til plænepleje i Texas, så gælder det konsekvent ifølge pakke retninger.

Græsplæne græsslåning

Det kan komme som en overraskelse, men hver række græs har en optimal slåning højde. Det betyder, at det fungerer bedst når det ikke er overmowed. Denne optimale højde varierer fra.75 til 3 inches, afhængigt af typen af græs. Slåning din græsplæne kun nok til at fjerne en tredjedel af hver vinge på én gang sikrer græsplæne sundhed og tæthed af græstørv.

Skærpe plæneklipperen vingerne

Skarpheden af dine plæneklipperen vinger er lige så vigtig som slåning højde. Skarpe knive skade græsplanter mindre end kedelige dem, så skærpe knivene dig selv en gang om året eller få dem tilspidset på en plæneklipper shop.

Vanding Texas græsplæner

I tørke-udsatte stater som Texas, kan være rationeret vand. Nøjagtige rationere metoder afviger af vand district, men uanset rationere tidsplaner, dybt og sjældne vandingerne er bedst til græsplæner. Texas A & M University anbefaler nok vand til våd jorden seks inches dyb en gang om ugen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com