Texturering teknikker for Sheetrock

August 4

Texturering et ark rock væggen kan tilføje en lille eller en masse detaljer til et værelse, afhængigt af dit valg. Der er et par forskellige teknikker, der kan anvendes, alle med varierende mængder af tekstur. Valget af en tekstur er op til den enkelte boligejer færdighedsniveau eller æstetiske værdier.

Tekstur blandet med maling

Pakker af materiale kan købes hos din lokale hjem butik og blandet med maling til at tilføje tekstur til en mur, når du maler det. Dette er en proces, der vil tage nogle tålmodighed, fordi du ikke ønsker at tilføje for meget af blandingen på en gang. Den bedste metode er at hælde i en lille mængde og bland det grundigt, så test det på en skrot stykke gipsvæg. Texturering materialet du blander i ligner små sandkorn, men kommer i forskellige størrelser afhængigt af dine præferencer. Bede om at se prøver af forskellige tekstur størrelser før du vælger en.

Satin gips

Denne tekstur er dannet ved blot at anvende gips vægge og derefter skrub gips. Teknikken indebærer ved hjælp af en stor pensel og skubbe den mod væggen. Det er en duppe bevægelse og vil give en detaljerede overflade. Dette er en subtil teknik, der resulterer i en konsistens, der er næsten glat, ikke groft. Som med alle texturering teknikker, praksis på skrot, indtil du har fornemmelsen af teknikken og får resultater, du kan lide.

Swirl tekstur

Swirl konsistens opnås ved at anvende gips til en væg og derefter flytte murske i semi-cirkulære bevægelser. Dette er en bevægelse, hvor murske afholdes med forkant lige over overfladen, bagkanten rørende gips. Gøre en fejende bevægelse med en murske. Dette er en fælles tekstur til lofter. Du vil har brug for forholdsvis store stykker af skrot til at få denne teknik behersker med nogle praksis.

Faux tekstur efterbehandling

Faux tekstur er ikke virkelig tekstur på alle, men simulerer en bruger to lignende nuancer maling. Male væggen for at blive behandlet med enten mørkere nuance eller den lysere nuance først, anvende maling som enhver normal væg-maleri projekt. Tekstur del kommer, når malingen er tørret. Køb speciel skum ruller på en maling butik eller hjem butikken der er designet til faux texturering eller stippling. Disse ruller mangler segmenter af deres skum og vil kun maling på de hævede områder. Du skal blot bruge den særlige rullerne til at rulle over den tørrede grundmaling af maling brug af kontrasterende farve. Det er en billig måde at tilføje den visuelle effekt af tekstur.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com