Thermador ovn fejlfinding

May 20

Thermador, et mærke af apparater, der sælges af Bosch og Siemens husholdningsapparater, tilbyder forskellige modeller af forbrugeren ovne, herunder enkelt- og dobbeltværelser ovne. Thermador ovne er skabt til at holde i lang tid. Hvis du har problemer med din ovn, anbefaler Thermador, at du prøve fejlfinding spørgsmålet dig selv. Dette du sparer du både tid og penge på tekniker besøg og gebyrer.

Operation

Hvis din ovn ikke vil tænde, skal du se hvis det er sat ind i væggen og at du ikke har blæst en lunte eller trippede afbryderknappen. Aldrig slutte din ovn til en forlængerledning eller adapter. Slutte det direkte til stikkontakten i væggen. Hvis din ovn ikke vil opvarmes, skal du se hvis du har valgt en temperaturindstilling og at ovnen er på. Hvis din ovndøren ikke vil åbne, slå afbryderknappen, og lad ovn hvile i fem minutter. Aktivere effektafbryderen, og prøv at åbne døren. Tjek om du har magt, hvis din ovn stueur og tidtager ikke vil arbejde.

Madlavning

Flytte din mad op til en højere rack, hvis det brænder på bunden. Jævnt spredt ud dej i panden, og så nok luften kan cirkulere omkring din mad. Tjek din ovn temperaturindstilling, hvis din mad er over - eller under-kogt. Hæve temperaturen til en højere indstilling, hvis din mad tager alt for lang tid at tilberede. Altid følge opskriften varme retningslinjer, og prøv forvarmning din ovn. Brug altid den korrekte pan til din fødeemne.

Selvrensende

Tillad din ovn til at køle ned, før du slår den til den selvrensende funktion. Hvis den selvrensende funktion ikke vil starte, Kontroller, hvis låsen er engageret, og kontrollere, hvis du har trykket på knappen rengøring. Hvis døren ikke låsen, skal du kontakte en tekniker. Tillad din ovn til afkøling, inden de forsøger at frigøre låsen. Det er normalt for din ovn ikke at være helt ren, hvis det var meget snavset. Køre den selvrensende cyklus igen og i længere tid.

Yderligere bekymringer

Det er normalt, at din ovn til at udlede en stærk lugt, når det er nyt. Hvis det ikke er nye, så er ovnen beskidt. Tænd den selvrensende cyklus, hvis det er en selvrensende ovn eller rense det manuelt. Det er normalt, at din fan til at køre selv under ikke-konvektion varme tilstande, eller når ovnen er slukket. Det er også normalt for damp eller luft kommer ud af ovnen udluftning. Rens dit kontrolpanel, hvis du får ingen svar, når du rører det. Skifte ud noget udbrændt ovn pærer. Altid tjekke din brugerhåndbog for fejl kode definitioner, da disse varierer efter model.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com