Thistle Mantis

May 17

Thistle Mantis

Thistle mantis, eller Blepharopsis mendica, er også kendt som devil's blomst mantis. Denne art stammer fra Asien og Afrika. Med sin eksotiske udseende og glubske natur er tidsel mantis et populært valg blandt mantis ejere.

Udseende

En ung thistle mantis er brun, men en voksen er grøn med små hvide linjer eller prikker der dækker sine vinger. Den når en længde på 2 til 3 inches når fuldt udvokset. Små pigge dækker maven og hjælpe camouflage insekt. Thistle mantises ses ofte rokkende frem og tilbage, efterligne blade omkring dem.

Habitat

Thistle mantis foretrækker højere temperaturer, 85 til 95 grader Fahrenheit i løbet af dagen og 70 til 80 grader Fahrenheit om natten. Dens naturlige vækststeder er tørre og golde, og den har brug for lav luftfugtighed til at overleve.

Pleje

Thistle mantises kan gøre godt som kæledyr hvis plejes ordentligt. Temperaturen skal være høj og lav luftfugtighed, og prøvelokalet skal være mindst 3 gange længden af mantis. Denne art har brug at spise dagligt; Live stuefluer, fårekyllinger, orme og sommerfugle er eksempler på deres naturlige fødekilder.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com