Tid på året at barkflis

June 3

En barkflis er en ark eller lag af materiale, der anvendes til at dække overfladen af jorden. Dækningsmateriale blokere sollyset, som hjælper med at forhindre væksten af ukrudt; de bremse hastigheden af vand fordampning, så jorden ikke tørre ud så hurtigt, og de isolere jorden, beskytte planternes rødder fra virkningerne af koldt vejr. Det bedste tidspunkt at barkflis afhænger af årsagen til anvendelsen af materialet og barkflis valgt type.

Mulching materialer

Dækningsmateriale kan være fremstillet af bionedbrydelige materialer, såsom strimlet blade, bidder af bark, kogødning, pap eller avis-- eller langvarig uorganiske materialer, såsom grus, plastfolie, aluminium folie eller endda stykker af gamle gummidæk. Uorganiske stoffer skal kun anvendes én gang, fordi de ikke nedbrydes. Økologisk dækningsmateriale, på den anden side nedbrydes med tiden; Derfor skal de anvendes igen hvert år. Det bedste tidspunkt at forny dækningsmateriale er i midten af foråret når jorden har varmet, men før den årlige foråret vækst spurt.

Foråret bioklip

At hæmme væksten af ukrudt og hjælpe jorden bevarer fugten, anvende barkflis i det tidlige forår, omkring to uger efter den sidste frost. Bioklip materialer bremse hastigheden hvormed varmer jorden; anvende det hurtigere vil holde jorden kølig og kan hindre frø spireevne, som kan reducere den samlede produktivitet i haven.

Fald bioklip

At isolere planterødder og beskytte dem mod de skadelige virkninger af vintervejret, anvende barkflis i efteråret, før den første frost. Om vinteren kan jorden fryser og smelter hurtigt. Dette kan forårsage planter at "hive" eller pop ud af jorden. Bioklip materialer tæppe rødder, begrænsning af følgerne af årstidens temperatursvingninger.

Ansøgning

Der er absolut regler vedrørende den korrekte anvendelse tid for barkflis som det teknisk kan anvendes, når det er belejligt at gøre dette. Mens det samme kan siges for muld skal gælde for en given plante, er en 2 - 4 tommers lag normalt tilstrækkeligt. Robust ukrudt kan vokse gennem tyndere lag og tykkere lag begrænse strømmen af ilt til rødderne. Den mest effektive tykkelse varierer lidt efter tætheden af de bioklip materialer. For eksempel, bør letvægts materialer, såsom strimlet bark eller halm, spredes mere tykt end tætte materialer, såsom gamle tæppe eller grus.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com