Tid til at modne, når de vokser Shiitake svampe

January 11

Tid til at modne, når de vokser Shiitake svampe

Boligejere kan bestemt vokset deres egen shiitakes, men voksende svampe kræver forskellige færdigheder og overvejelser end ikke dyrke andre typer af planter. En vigtig del af succesfuld shiitake vokser er at forstå den normale livscyklus af shiitakes, herunder når svampene er vokset til fuld modenhed og er klar til at blive høstet.

Shiitake Logs

Dem, der ønsker at dyrke deres egen shiitakes derhjemme vil typisk skal købe log af et træ, hvor shiitake svampen forekommer naturligt, som røde og hvide oaks, kastanje, ironwood eller avnbøg, elletræ, ASP, poppel, cottonwood, bøg og andre. Logs er høstet fra egnede træer i løbet af vinteren eller hvilende sæson når logfilen har nok internt oplagrede kulhydrater til at opretholde væksten af shiitakes, indtil de er høstet.

Livscyklus

Afhængigt af personlige valg og på betingelse af den log, du har købt for skiitake vækst, log kan først skal være gennemblødt i vand før de får lov til at producere svampe. En normal log under ideelle betingelser, bør begynde at producere synlige svampe et par dage efter det har været tilladt i blød i vandet. Fordi svampe som vokser shiitake svampe af rådnende organisk materiale, snarere end af fotosyntese, det er svært at vurdere en nøjagtig tid hvorefter din log vil begynde at producere svampe; tiden vil afhænge helt af træ i loggen cellulose og lignin indhold dine indkøbte, samt fugt og atmosfæriske forhold.

Modenhed og modenhed

På grund af det ovennævnte er vanskeligt at forudsige, hvor lang tid det vil tage svampe til at vokse til modenhed, er en foretrukne metode til bestemmelse af dette at undersøge svampe at se når de udvikler Karakteristik af modenhed. Shiitakes bør høstes, når deres hætte er 70 til 90 procent åben, mens cap margin, kant rundt i kanten af fælles landbrugspolitik er stadig bøjet indad, mod stilken af svampen. Shiitakes kan gå fra moden til overmoden så hurtigt som natten over, så omhyggelig overvågning af din shiitakes er vigtigt at høste dem på det rigtige tidspunkt.

Andre overvejelser

Simpelthen twist eller trække svampe i bunden af stilken ud log i hånden til at høste. Ikke klip eller skær champignon off log, som dette kan tørre svampen ud hurtigere, end det ellers ville. Shiitakes har en længere holdbarhed end mange andre typer af svampe, men generelt svampe har en relativt kort levetid, så spiser dem så hurtigt som muligt vil sikre friskhed. Hvis de ikke skal spises straks, skal du gemme svampene i et godt ventileret beholder som en papkasse eller papirpose.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com