Tidlig amerikanske Jelly skabene

November 10

Det enkle design af en tidlig amerikansk jelly skab kan tilføje rustikke charme til ethvert rum i dit hjem. Mens dens påtænkte anvendelse er til køkken eller spisekammer, kan skabet give ekstra lagerplads i et hjemmekontor, stue eller soveværelse. En antik jelly skab er også en god løsning for disse konservesfabrikker entusiaster til at gemme frugter, gelé og grøntsager.

Historie

Jelly skabene blev brugt i 1800-tallet til at gemme syltetøj, marmelade og gelé. Større kabinetter kunne vise bordservice på øverste hylder mens konserves og fødevarer var skjult af et sæt af dobbelt døre. Mindre jelly skabene gemmes resultaterne af konserves og bevare kun.

Stilarter

Tidlig amerikanske jelly skabene fra New England er konstrueret med bred, fyrretræsbrædder. New England stil skabene er normalt seks fod høje og tre fod bred. Disse jelly skab havde en utilitaristisk og almindeligt udseende, men nogle boligejere malede kabinetter. Jelly skabene bygget i Shaker stil også havde et enkelt design med dobbelte døre, indvendigt hylder og i nogle tilfælde, skærmen paneler. Jelly skabene i Pennsylvania stå 5 fod høj og 3 fod bred. En Pennsylvania jelly skab funktioner ben og to døre med skuffer på toppen af kabinettet. Udstansede tin paneler dekoreret jelly skab med blomster eller stjerne designs.

Køkken opbevaring

Jelly skabene kan tilføje mere lagerplads til et rustikke køkken indretning. Standalone stykker af møbler som en jelly skab tilbyder en mere primitive indretning end indbyggede frysere. Et åbent design kan gemme retter og bordservice sammen med mad. Par jelly skab med en nødlidende køkken armoire til et land udsmykning ordningen.

Rustik indretning

Jelly skab kan pynte andre rum i hus. Hylder i skabet kan gemme dvd'er i en hjemmebiograf eller dagligstue. Brug det til at holde papirarbejdet ude af syne i et hjem kontor eller soveværelse til et sted at opbevare tilbehør.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com