Tidlige forår græsplæne behandling

August 29

Tidlige forår græsplæne behandling

Tidlige forår markerer tid for boligejere til at begynde at forberede deres græsplæne til den kommende sæson af aktive græssets vækst og øget rekreativ anvendelse. Kom godt i gang på en græsplæne plejeplan tidligt i foråret, har du tid på din side for at fremme sunde græs vækst før tørke og høje temperaturer om sommeren.

Rydde op og Tune Up

Da sneen smelter, en sæson værd af pinde, afslører sten og hund ekskrementer sig selv. Ryd op snavs på plænen, og rake og bortskaffe enhver døde græs at hjælpe græsplanter vokse uhindret. Før sæsonen slåning begynder, skærpe blad på din plæneklipper eller bringe det til en lokal butik for en professionel kniv skarphed og tuneup.

Lufte i foråret

Før græsset begynder sin aktive voksende periode i slutningen af foråret, kan husejere få det en sund start af beluftning græsplæne til at levere ilt og næringsstoffer til at plante rødder. Græsplæne beluftning fjerner små flasker af jorden fra græsplænen og er normalt udføres med en mekanisk anordning. Beluftning en græsplæne også styrer thatch, lag af levende og dødt materiale, som forekommer på jordens overflade. Thatch større end en 1/2-tomme dyb skader en græsplæne ved at skabe et attraktivt miljø for sygdomme og insekter. Beluftning øger aktiviteten af jord mikrober, der hjælper nedbrydes stråtag.

Begynd Weed kontrolindsatsen

Gang din tidlige forår anvendelse af pre emergent herbicider omhyggeligt for den bedste kontrol af årlige ukrudt såsom crabgrass. Tidlige forår er det bedste tidspunkt at anvende disse herbicider, som forhindrer frø fra oprettelse af rødder efter spire. Disse weed kontrol produkter er kun effektiv, hvis den anvendes før frøene spire om foråret. Tillad omkring en uge for herbicidet at etablere en barriere i jorden. Fabrikanter omfatte anbefalede ansøgningsfrister på deres emballage. En tommelfingerregel er at anvende pre emergent herbicider før mælkebøtter nå "puff-ball"-fase, eller når forsythia buske er i flor.

Vente at befrugte

Hvis du befrugtet din græsplæne tidligere fald, ikke anvende gødning igen i foråret. Fall befrugtende er bedste for græsset rodvækst, som hjælper græsplæner gøre det gennem den varme og tørke om sommeren. Ifølge Cooperative udvidelse specialister i Polk County, Wis, for meget tidlige forår befrugtende årsager blade græs til at vokse i stedet for rødder, hvilket resulterer i en græsplæne, der vil kæmpe i sommervarmen.

Ekspert indsigt

Græsplæne eksperter anbefaler om fastsættelse af de underliggende problemer i græsplænen Hvis ukrudt er til stede i foråret. I stedet for anvende ukrudt mordere, også kaldet post emergent herbicider, arbejde på at skabe en tyk tørv til at fortrænge ukrudt. Modstå også forsøger at dræbe mælkebøtter i foråret med ukrudt mordere. Mælkebøtter tage lettere op herbicider i deres fall vækstperiode, hvilket resulterer i død af hele anlægget, ikke bare bladene.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com