Tidsbesparende standarder for Arkitektonisk Design

October 18

Tidsbesparende standarder for Arkitektonisk Design

Oprindeligt udgivet i 1946, er "Tidsbesparende standarder for Arkitektonisk Design" en opslagsbog for arkitekter og tegnere. McGraw-Hill Professional offentliggjort den ottende udgave i 2005, som indeholder en bred vifte af konstruktionsdetaljer og data til at bistå med udarbejdelse af arkitektoniske planer.

Bogen

Redaktørerne af den ottende udgave af "Tidsbesparende standarder for Arkitektonisk Design" er Donald Watson, FAIA, NCARB og Michael J. Crosbie, Ph.D. De organiserede bog ifølge konstruktion rækkefølgen af de fleste bygninger fra fundament til tag, derefter interiør og mekaniske systemer. "Tidsbesparer standarder" indeholder typiske konstruktionsberegninger og dimensionering kriterier sammen med mange konstruktionsdetaljer.

Websted planlægning og landskabsarkitektur er dækket i følgesvend titler i "Tidsbesparende"-serien, så disse emner er kun berørt i denne bog. Bogen er ikke beregnet til at erstatte en licenseret arkitekt eller ingeniør, som kan pålægges af staten på et projekt.

Underskabet: Fundament og kælder byggeri

Den første del af "Tidsbesparer standarder" fokuserer på jord og afvandingsforhold, typer af fundament, støttemure og undergrunden fugt beskyttelse.

Shell: Overbygning, udvendig lukning, tagdækning

Del B af "Tidsbesparer standarder" dækker både strukturen af en bygning og klimaskærmen, herunder wall forsamlinger og tag typer. Kapitler om bygning struktur design belastninger for træ, stål, beton og murværk stråle, kolonner, vægge og gulve og typiske tilslutningsoplysninger. Kapitlerne om klimaskærm, kaldet udvendig lukning af redaktionen, giver et overblik over vægsystemer, isolering, imprægnering, vinduer og døre. Korrosion, bygning bevægelse, afløb og tagrender er også omfattet. Det indeholder et kapitel om solar kontrolstrategier.

Interiør: Indvendige konstruktioner, trapper, dimensioner

Del C "Tidsbesparer standarder" undersøger indvendige konstruktion elementer, som nedhængt loft systemer, indvendige skillevægge og trapper. Ergonomiske data og dimensioner af den menneskelige figur leveres her, sammen med kapitler om universel design, tilgængeligt design og designstandarder for fodgænger omsætning. Parkering og køreveje omsætning krav er inkluderet i dette afsnit.

Tjenester: Formidle systemer, VVS, VVS-systemer, brandsikring, elektriske systemer

Del D "Tidsbesparer standarder" beskæftiger sig med bygning tjenester og systemer (der er typisk designet af ingeniører, ikke arkitekter), primært for koordinering formål. Disse systemer er omfattet af bogen omfatter: lodret omsætning systemer som elevatorer, VVS, VVS (varme/ventilation/aircondition) systemer, brand beskyttelse, elektriske systemer og belysning.

Tillæg

Dækslet til tillæggene for en bred vifte af grundlæggende todimensional og tredimensional geometri og matematiske formler kræves af designere og tegnere under udarbejdelsen af arkitektoniske planer. Del E dækker også standardenheder målinger og omregningsfaktorer mellem metriske og britiske måleenheder.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com