Tie-Dye dekorationer

April 16

Tie-Dye dekorationer

Slips farvning er den simple processen med at skabe farverige mønstre på stof ved hjælp af metoden modstå. Tie-dye skjorter var fashionable i 60 ' erne, men stilen har udviklet sig til en teknik, der ikke er begrænset til tøj. I stedet for at købe dekorationer i tie-dye udskrive, oprette dine egne dekorationer til dit hjem eller part af slips farvning næsten hvad som helst.

Materialer

De materialer, du skal binde dye omfatter elastikker eller streng, stof, pulver eller flydende farvestof, en stor spand eller karbad for hver farve af farvestof, en rustfri stål ske med et langt håndtag og saks. Andre materialer, der vil komme i handy er vaskemidler, en gammel, men rent håndklæde og plast til at dække dit arbejdsområde.

Binde farvning

Det første skridt i slips dør er folde stof for at skabe et mønster og binde stoffet i forskellige steder med enten elastikker eller streng. Opløse farvestof i en spand med omkring 3 gallons af varmt vand ved hjælp af en rustfri stål ske. Bruge en anden spand for hver farve. Fordyb stof i den lyseste farve farvestof til omkring syv minutter derefter fjerne det og skyl det. Gentag dette indtil alle farver fra den letteste til den mørkeste har været brugt. Skyl stof i koldt vand, indtil vandet løber klar og fjerne elastikker ved hjælp af saks. Vask stoffet i varmt vand med mildt rengøringsmiddel; Rul det i et håndklæde til at presse ud af den overskydende vand før du bruger det derefter skylle det i koldt vand. Tørre stof i maskinen eller hænge den udenfor til tørre.

Ting at gøre

Nogle af de ting, du kan binde farvestof for at lave dekorationer til dit hjem omfatter sengetøj, flad og monteret plader, og pudebetræk og kaste pude tilfælde til din seng eller sofa. Tie dye din dekorationer til et parti, som trekantede stykker af stof til at gøre en vimpel banner, Bordløbere, duge, stolebetræk og klud eller papir tabel servietter.

Folde ideer

Sengetøj og smide puder kan være uafgjort farvet ved hjælp af cirkel design, hvor du find midten af stof, skubbe den, så twist det således at den danner formen af et lukket paraply. Stoffet er derefter bundet med elastikker med 1-tomme mellemrum. Den bedste måde at farve en bordløber og vimpler er at bruge læg folde metode, hvorpå du folde runner i læg og derefter binde det med elastikker med 1-tomme mellemrum. Firkantet duge og tabel servietter, for eksempel, kan være farvet med en spiral design, hvor servietten er placeret på et bord og snoet i en spiral af holding i midten af stoffet. Elastikker er derefter svøbt omkring klude, så de krydser hinanden på midten.

Tie-Dyeing Tips

De bedste stoffer til farvning er 100 procent bomuld, hør, silke, uld, ramie, rayon, nylon og acetat. Sørg for at opløse farvestof grundigt i vand, der er 140 grader Fahrenheit til at opnå de bedste farver. Tilføje en kop salt i vandet også resulterer i mere levende farver når døende stof. Efterlad stoffet i dye badet i længere tid, hvis du ønsker dybere farver. Tage i betragtning, at det stof, som du bruger påvirker hvordan det absorberer farvestof, hvilket resulterer i lysere eller mørkere nuancer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com