Tie-Dye teknik på vægge

June 9

Tie-Dye teknik på vægge

Tie-dye teknik dato tilbage til syvende århundredes Kina og sprede sig til alle dele af verden. I 1920erne blev tie-dye brugt til at dekorere gardiner, puder, duge og tøj. Det var en billig måde at dekorere hjemmet selv under Depressionen. I 1960 ' erne, tie-dye genvandt popularitet, fordi mennesker set det som en måde at personliggøre deres tøj og værelse dekorationer med mange farverige mønstre. Den traditionelle metode til tie-dye er ikke muligt på en væg, men du kan simulere tie-dye mønstre for en væg ved hjælp af andre maleteknikker.

Mønstre

Før du begynder at male din væg, beslutte på tie-dye mønster du gerne vil bruge. De mest populære tie-dye mønstre er spiral, striber, plet og figurer. Tie-dye et stykke stof i mønster efter eget valg. Brug stoffet som reference til at tegne mønstret på væggen.

Lav en spiral mønster ved at dreje din stykke stof fra midten, indtil det er en stram hvirvel. Bruge elastikker til at holde det på plads.

Du kan gøre striber af bunching op dit stof på langs og placere en elastisk hvor du ønsker striber vises.

Danne en bull's eye ved at knibe dit stof fra midten og trække den. Placer elastikker i området løftet. Hver elastik vil resultere i en bull's eye mønster.

Oprette figurer ved at trække figuren på dit stof og bunching stof langs kanten af figuren. Sted en elastik rundt om bundter op stof.

Svamp

Sponging en væg giver en tekstureret udseende til mønsteret, tie-dye og dækker et større område end en pensel. Efter tegning dit design på væggen, dyppe en fugtig svamp i malingen og bemale det på det mønster, du har tegnet. Fortsætte daubing omkring mønsteret, indtil den første farve er fuldført. Brug en anden svamp til at tilføje den anden farve, overlapper de første farve lidt. Fortsætte svamp teknikken, indtil din tie-dye mønster er fuldført.

Stencil

Stenciling din tie-dye mønster på væggen sikrer en nøjagtig kopi af mønsteret, men skære stencilen er tidskrævende. Når du gør stoffet mønster, spore det på et stort stykke af stencil papir, og skære det ud ved hjælp af en skarp razor. Afhængig af størrelsen af mønsteret, du måske nødt til at skæres stencil i sektioner og tape sektionerne sammen.

Tape udskæring stencils til væggen, og brug en stor stencil børste eller svamp til at bemale maling mod udskæring stencils. Påfør en lille mængde af maling på et tidspunkt til at forhindre, at malingen drypper bag stencilen.

Paintbrush

Forskellige mellemstore pensler giver dig mere fleksibilitet med tie-dye mønster end svamp eller stencil teknikkerne. Du kan gøre skarp, tynde punkter med en tynd pensel eller blande farver sammen med en bred pensel. Stiff-strittede pensler Vis foret teksturer på væggen, mens bløde børster blend malingen jævnt.

Tegne tie-dye mønster på væggen og bruge diverse pensler til at oprette en farverig, tie-farvet væg.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com