Tiger planter og hjorte mad Web

April 30

Tiger planter og hjorte mad Web

Fødekæder, eller websteder, er som regel lavet op flere links og består af en producent, som græsset. en forbruger, som hjorte; og et rovdyr, som et bjerg løve. En fødekæde består af to eller flere indbyrdes forbundne fødekæder. Rådyr er en forbruger og spiser en bred vifte af planter og nogle arter af blomster, herunder tiger planter.

Spiselige Tiger planter

Rådyr har et meget varierende kost bestående af græs, frugt, nødder, buske, planter og blomster. Der er en række tiger planter i verden. I Nordamerika elsker hjorte at spise tiger lily planter. Tiger liljer producere en smuk blomst, og trives både som en prydplante og i naturen. Tiger lily planter er en del af rådyr fødekæde. Fordi hjorte elsker at spise tiger lily planter, selv når andre fødevarer er rigelige, vil de fortsætte med at spise tilgængelige tiger lily planter.

Hjorte rovdyr

De kun vilde rovdyr af rådyr i Nordamerika er ulve, pumaer og bobcats. Mennesket er et rovdyr af rådyr i Nordamerika og mange jage dem for mad eller sport.

Hjorte spredning og tilbagegang

Med en stor population af hjorte, vil mindre tiger lily planter vokse. Mindre hjorte betyde, at flere tiger lily planter vil formere. Nogle mener, at jagt holder rådyr befolkningen i skak. Andre, føler såsom organisation i forsvaret af dyr at hjorte jagt forværrer problemet med hjorte overbefolkning på grund af vildfarne management politikker, og at hjorte befolkning er bedre selvregulerende naturligt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com