Tilbage Bar ideer

March 22

Tilbage Bar ideer

Området bag en åben bar, normalt langs en væg, kaldes bagsiden bar. Når du opretter eller designe en back bar, brug din fantasi til at hjælpe krydre din hele bar område og tilføje en lille personlighed. På bagsiden bar tilbyder også nogle funktionalitet og plads til fuldt lager din favorit alkoholholdige drikkevarer.

Hylder, indbyggede funktioner og lys

Hylder langs eller indbygget i væggen kan oprette en interessant kig, der forbedrer resten af baren området. Andre indbyggede ideer som frysere, reoler til et fladskærms-tv, eller en plads for en tændte akvarium er blot nogle få ideer at tilføje personlighed til din ryg bar. Moderne eller moderne design med tilføjet speciale belysning i loftet, langs hylderne eller under baren, bidrage til at skabe den perfekte atmosfære og stemning for dine gæster.

Brede eller høje tilbage Bar

Du kan købe en færdiglavet tilbage bar eller opbygge din egen ved hjælp af dit eget design eller med et blueprint plan købt online. Nogle planer beskrive hvordan man opbygger en klassisk bredt og/eller høje kabinet. Disse tilbyder masser af opbevaring og counter plads til at installere en fuld eller mini køleskab og en mini bar vasken. Der er som regel rigelig plads i denne type af bagsiden bar for flere rækker af spiritus eller vin flasker der skal vises. En vin rack og en suspenderet stemware rack til at hænge vinglas tilføjer en flot finish.

Smalle eller lavvandede tilbage Bar

Andre planer er tilgængelige online for at opbygge en back bar, der er smallere og overfladisk, som er fantastisk i barer med begrænset gulvplads. Den smalle ryg bar giver minimal hylder og plads til vin reoler og mulige stemware stativer. De fleste designs af denne type bør give plads til at vise mange flasker af din favorit drik langs smalle counter-området, men en vask vil højst sandsynligt ikke passer med dette design. Tilføjelse af et spejl bag reoler område giver en mere åben, større bar billede.

Kompakt eller hjørne tilbage Bar

Hvis pladsen er en stor bekymring i ryggen barområde, overveje en kompakt pre-made kabinet, eller bare et par små tynde hylder, hvis en fuld fryser ikke passer. Et hjørne reol eller skræddersyede hjørne tilbage bar kan være det bedste bud at tillade passende gå plads bag den forreste bar.

For de bedste resultater

Følg design og indretning af resten af din bar og room på bagsiden bar så det harmoniserer uden stikker ud, som om det ikke hører eller var en eftertanke. En lidt forudgående planlægning og visualisering kan hjælpe med denne proces, eller spørge et par venner og familiemedlemmer deres idéer før du starter din ryg bar projekt. Kreativitet og eksklusivitet kan være det design, du forsøger at opnå, så vær ikke bange for at udforske nogle nye ideer. Bare husk, du vil være den, man ser på det mest.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com