Tilbage inde i min fryser er varm

March 22

Tilbage inde i min fryser er varm

De fleste frysere er udstyret med funktioner og temperatur kontrol at sikre, at indholdet forbliver frosne trods dør åbning eller opvarmning på grund af nye emner anbringes inde. Selv når disse funktioner fungerer korrekt, er det muligt at finde, at bagsiden af din fryser føles varmt for en række årsager.

Indhold

Når store mængder varm mad opbevares i en fryser, tager det et stykke tid for temperaturen inde i køle nok til at starte frysning. Varm mad kan faktisk øger temperaturen. Hvis du har for nylig lagt en stor mængde af mad på bagsiden af fryseren, kan dette resultere i opvarmning, synes at lokalisere på bagpanelet. Tillad fryseren fire til seks timer for at stabilisere. Når maden begynder at fryse, bør bagpanelet ikke længere være varm. Også undersøge hvor du har placeret varerne i din fryser. Hvis fødevarer eller beholdere blokerer ventilationskanaler, den kølige luft kan cirkulere ordentligt og områder af din fryser kan varme som et resultat.

Temperaturindstilling

Selv om de fleste køleskabe og frysere er fabrikken forudindstillet til den ideelle temperatur, kan lejlighedsvis mængden af mad i fryseren eller miljøforhold i rummet påvirke dens evne til at fryse ved denne temperatur. Dette kan resultere i varme pletter, såsom den bagerste del af fryseren. Temperaturkontrol for din fryser, en indstilling koldere og vent 24 timer for den indvendige temperatur til at stabilisere.

Åben dør

Hvis fryseren døren åbnes ofte, eller nemlig noget anledning den ikke lukke helt, kan dele af din fryser varm som er kold luft tabt. Kontroller først segl på døren for at sikre, at fryseren lukke ordentligt. Mad emballage kan forhindre en tæt forsegling eller selve døren kan være beskadiget. Hvis dette ikke er problemet, lade døren lukket i flere timer at tillade det indre til at køle ordentligt.

Afrimning cyklus

De fleste frysere har en automatisk afrimning, der drives af en timer. Når din fryser går i afrimning tilstand, det stopper køling. Tillad fryseren 30 minutter at afslutte en afrimning og Find afsnittet tilbage igen. Hvis den opvarmning er et resultat af afrimning, bør du bemærke området varme køling efter cyklussen er færdig. Hvis afrimning fortsætter længere end 30 minutter, kan timer være defekt og har brug for reparation.

Kompressor

Der er en kompressor motoren typisk placeret på bagsiden af din fryser, nær bunden. Lytte til fryseren på dette område. Hvis du ikke kan høre en konstant støj eller summende, der kunne være et problem med en af komponenterne kompressor. Ring til din producent eller apparatet reparation butik for at få det undersøgt og repareret.

Spoler

Hvis kompressoren kører, men fryseren er stadig varm på bagsiden, kan din kondensator eller fordamper spoler funktionssvigt. Nu og derefter fordamper spoler kan fryse og luft kan passere over dem, som det skal. Dette resulterer i fryseren ikke køling som det skal. Manuelt afrimning fryseren ved at flytte indholdet til en anden fryser og slå det i ca 24-48 timer. Udslette vand, som det defrosts med et håndklæde til at forhindre vandskader til dine gulve. Drej fryseren tilbage på, når det er helt optøet. Hvis bagpanelet ikke længere er varm, var derefter bredbånd frosset.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com