Tilbage Splash flisebelægning ideer

November 9

Venstre afdækket, vil nøgne tilbage splash væggen indsamle mad splatter, fedt og fugtighed, der vil være svære at fjerne. Tilbage splash flisebelægning ideer er rigelige og give en måde at beskytte din køkken vægge samtidig tilføjer flair. Selv om den nemmeste rute ville være at hyre en professionel fliselagt lag, dette er et projekt, der ikke er uden for gør det selv-rige, og det kan gennemføres som et weekend-projekt, hvis alt går efter planen.

Standard flise

Keramisk, mono-farvet og/eller duplikeres mønstre, standard flise tilbage splash vil være den mest omkostningseffektive tilgang til dækker væggene bag din vask og komfur. Det vil vare i år, men den forholdsvis store 1/8-1/4-inch injektionsmørtel linjer kan fange mad og væske--der kræver hyppig rengøring. Generelt, disse fliser varierer i størrelse fra 3 af 3 inches til 6 af 6 inches.

Mosaik flise

Mosaik fliser er 1 tomme af 1 tomme fliser, der tilbyder flere forskellige farver i én applikation. Denne multi-farvede attributten tillader flise til at koordinere med en bredere vifte af køkken counter, gulv og kabinettet farver. Fordi fliserne er mærket mindre end standard fliser, bliver at fugerne normalt 1/16 tommer, hvilket gør oprydning og injektionsmørtel vedligeholdelse nemt. Et andet plus for denne tilbage splash flise stil er at dens flisestørrelse egner det til at blive placeret i snævre områder under kabinetter, uden at se overfyldt--noget, en 6-tommer-kvadrat fliser kan være ude af stand til at opnå. Mosaik fliser kan være marmor, sten, glas eller endog metal.

Metal fliser

Hvis du er på udkig efter et moderne design motiv i dit køkken til at matche din slanke rustfrit stål apparater, prøv metallisk fliser. Ofte rektangulære, med dimensionerne spænder fra 6 inches lang med 3 inches høj til 1 tommer med 1 tomme, disse fliser vil tilføje en meget moderne føler til din tilbage splash. Fliserne er installeret som enhver anden flise, med tynde-sæt mørtel, og kommer i en række finish, herunder rustfrit stål, kobber, messing og endda specialiserede præget mønstre, at tilføjer dybde til design.

Glas fliser

Glas fliser give den samme farve fleksibilitet som mosaikfliser, med mere funkle. Farve er placeret på bagsiden af flisen, så du aldrig behøver at bekymre sig om fading eller tilhugget farve. Disse fliser kommer i en række figurer--aflange, runde, firkantede og ovale, blandt andre-- og et utal af farver. Producenterne har fået kreative med design mulighederne for glas, efterligne sten, glasmosaik, muslingeskaller og selv mursten.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com