Tilbage Splash indstillinger

June 3

Tilbage Splash indstillinger

Køkkenet er ofte center for familieliv, hvor forældre tilberede måltider, børnene lave lektier og kæledyr hænge ud. Al denne aktivitet, men kan tage en vejafgift på tællerne, cook-top og vask samt omkringliggende områder. For at beskytte køkkenet vægge fra fedt og sæbevand, installere mange husejere en backsplash materiale, let at rengøre og væske-tolerant. Disse kommer i en bred vifte af stilarter og prisklasser, så der er en mulighed for næsten hver familie.

Sten og keramiske fliser

Fliser tilbyder alsidighed i design og lav vedligeholdelse. Keramiske fliser kommer i forskellige størrelser, former og farver, og nogle har et billede eller mønster på dem. En enkelt backsplash kan være alle én farve, eller farver kan arrangeres i et mønster. En boligejer kan endda købe et kit af fliser, når korrekt installeret, oprette et vægmaleri. Sten fliser, som tumlede marmor eller granit, give et køkken et naturligt look. Fliserne kan indstille på punkt skabe interesse eller endda kombineret med keramiske fliser.

Glas

Ét valg til glas i en backsplash er mosaik udseendet af små fliser kombineret på en tilfældig ordning. Disse mosaik fliser kommer i ark med mesh opbakning holder enheden sammen, så installationsprogrammet ikke behøver at lægge hver flise separat. Glas flise, der er lavet af genbrugsglas, såsom ruderne, er et godt valg for husejere, der beskæftiger sig med at holde deres hjem øko-venlige. En anden måde at gøre et glas backsplash er at installere glaslag skåret til at passe den nødvendige plads. Glasset reflekterer lys, at gøre et køkken synes mere rummelige, og det kan også være back-malet eller endda custom-farvet til at matche resten af køkken indretning.

Metal og laminater

En backsplash lavet med tynde plader af metal tilføjer elegance til et køkken. Kobber, rustfrit stål, zink, nikkel, messing, tin og nikkel er metaller, der almindeligvis anvendes til dette formål. Disse plader har normalt dekorative mønstre, såsom sikringsanlæg ringe, lodrette ribber eller diagonal krydsende linjer, arbejdede i overflade for ekstra blikfang. Metaller er blandt de dyreste backsplash muligheder, men det samme look kan opnås med brugen af billigere metal laminater.

Beadboard

Beadboard, en traditionel stil backsplash, består af strimler af træ, der passer sammen med tunge og groove konstruktion. Installeret lodret over bordplader, giver beadboard et køkken en slank, færdigt look. Det kan farves for at vise træets naturlige skønhed eller malet for at matche væg eller skabe. Uanset hvad, skal det være færdig ud med en god pels af polyurethan at beskytte det fra fedt og væsker.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com