Tilbagestrømning til Sprinkler er utæt

May 23

Tilbagestrømning til Sprinkler er utæt

Alle sprinkleranlæg er forpligtet til at have en tilbagestrømning enhed, som er almindeligt kendt som et pres vakuum breaker. Disse enheder forhindre vand i at flyde fra inde sprinkler linjer tilbage til den vigtigste forsyningslinie. De fleste byer overveje vandingsvand at være ikke-drikkevand og sikkerheden i fare, som det kommer i kontakt med PVC cement og andre kemikalier. At holde din tilbagestrømning enhed arbejde er afgørende for den samlede sikkerhed af din vandforsyning. At vide mere om årsagerne og placering af utætheder vil hjælpe yo diagnosticere utætheder i dit system.

Kugleventiler

Der er to Kugleventiler beliggende på de fleste tilbagestrømning anordninger. Disse ventiler kontrollere strømmen af vand på indsugnings- og dele af den vakuum breaker. Kugleventiler kan udvikle revner på grund af frysning eller begynde at lække på forbindelsespunkt med hoveddelen. Fordi bolden ventiler er knyttet til hoveddelen af enheden ved hjælp af standard rørgevind, kan beskadigede ventiler udskiftes ved hjælp af standarddele.

Indre dele

Der er en række interne komponenter installeret inde hver tilbagestrømning enheden. Disse dele består af en fjeder, en motorhjelm og en O-ring. Sammen, tillader disse dele vandet at strømme i én retning. Når vandet fryser inde en tilbagestrømning enheden, kan det beskadige eller ødelægge en eller flere af disse dele, forårsager vand lækage eller spray fra toppen af enheden. Alle de interne dele kan udskiftes ved at fjerne toppen af tilbagestrømning kroppen, at fjerne de gamle dele og indsætte stykker fra en reparationssæt.

Levering linje lække

Kobber eller plast forsyningslinjerne at transportere vand fra hovedlinjen til tilbagestrømning enheden er tilsluttet til enheden med en kompression montering. Denne montering kan udvikle lækager, når montering ikke er stram. Ved hjælp af en skruenøgle til at stramme kompression møtrik rundt fødeledningen mindst én gang om året vil hjælpe Sørg for, at linjen ikke lække. En utæt fødeledningen ikke vil skade din sprinklere, men det vil spilde vand over tid.

Vigtigste organ

Hoveddelen af en sprinkler tilbagestrømning enhed er som regel lavet af messing. Mens messing er et meget stærkt materiale, kan det knæk når vandet fryser inde. Pres fra frosne vand vil presse mod siderne af kroppen, at oprette revner, vil lække. Meget mindre revner kan repareres ved hjælp af blikkenslager epoxy, men revner større end 1/4 tommer vil kræve dig til at udskifte hele enheden med en ny. Det er ikke sikkert at bruge en beskadiget tilbagestrømning enhed under nogen omstændigheder.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com