Tilberedningstiden for mikrobølger vs konventionelle ovne

April 16

Tilberedningstiden for mikrobølger vs konventionelle ovne

Mikrobølgeovne tilberede mad fra de indefra og ud, ved hjælp af mikrobølger, der trænger gennem fødevarer, forårsager vand molekylerne til at flytte, således generere varme. Konventionelle ovne varme udefra og ind, afhængige af termisk energi. Med en konventionel ovn kokke ydersiden af maden før dens centrum. Mikrobølgeovne koge meget hurtigere end en konventionel ovn. For eksempel, tage 3 pounds af kylling ca 75 minutter at tilberede i en konventionel ovn, og mindre end 20 minutter i en mikrobølgeovn.

Mikrobølgeovn

Mikrobølgeovne, indført til forbrugeren til brug i hjemmet i 1950 ' erne, bruge kort radiobølger til at trænge mad, forårsager molekyler til at vibrere, hvilket resulterer i gnidning og forårsager varme. Fordi mad kokke fra de indefra og ud, fødevarer ikke brune på ydersiden, tiltrækkende gør kager og kød mindre visuelt end bagning eller stegning i en konventionel ovn.

Konventionel ovn

En konventionel ovn er en traditionelle ovn, ikke at forveksle med en konvektionsovn. Svarende til en konventionel ovn, konvektionsovn har interne fans, der cirkulerer luft inde i ovnen, således fremskynde tilberedningstiden. Mens en konvektionsovn kokke hurtigere end en konventionel ovn, det ikke koge så hurtigt som en mikrobølgeovn.

Mikroovn konventionel til madlavning

Mens mikrobølgeovnen kokke meget hurtigere end en konventionel ovn, er det ikke det ideelle valg til madlavning eller forberede alle fødevarer. For nogle opskrifter og tilberedning af mad er det konventionelle ovn det bedste valg. For eksempel, den konventionelle ovn producerer bedre resultater for kød eller bagt varer, der kræver eksterne browning, mens mikrobølgeovn er bedre til genopvarmning fødevarer, madlavning nogle grøntsager og varme væsker. Den faktiske madlavning gange, når man sammenligner en mikroovn til en konventionel ovn, varierer afhængigt af hvad du er madlavning. For eksempel, mens mikrobølgeovnen kan tilberede nogle kød tre gange hurtigere end en konventionel ovn, kan det varme vand mere end 10 gange hurtigere.

Temperatur kontrol

Du angiver varmen tempererede når ved hjælp af en konventionel ovn, mens du indstiller en effektområde, når du bruger en mikrobølgeovn. Når du angiver en konventionel ovn, der fungerer korrekt og ikke på en højtliggende til 350 grader F, har du en klarere forståelse af hvor længe visse fødevarer vil tage at lave mad, når efter en pålidelig opskrift. Mikrobølgeovne varierer; nogle har en større effekt end andre mikrobølgeovne og kog hurtigere. I stedet for at angive den faktiske ønskede temperatur, som i en konventionel ovn, vælger brugeren høj, medium eller lavt. Nogle mikrobølgeovne har kun én indstilling.

Madlavning gange

Mens madlavning gange varierer efter mikrobølgeovn model, for mange mikrobølgeovne kan du tilberede en enkelt mellemstore kartofler i mindre end fem minutter, mens den samme kartoffel tager cirka 50 minutter for at bage i en konventionel ovn. Endnu, tilberedningstid øger når madlavning flere kartofler i mikrobølgeovnen. Det tager omkring 25 minutter for at tilberede otte kartofler i mikrobølgeovnen, hvilket kun sparer du ca. en halv kogetiden sammenlignet med en konventionel ovn.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com