Tile gulvbelægning Installation

January 14

Tile gulvbelægning Installation

Du installerer flise gulv kan virke skræmmende på først, men hvis du tager din tid og dobbelttjekke dine målinger, det er muligt at installere dit eget gulv fliser. Keramiske fliser er det mest populære valg--ifølge en 2010 keramiske fliser og sten konsulenter rapport, den keramiske fliser overgås i popularitet kun til tæppe, når det kommer til gulvbelægninger. Uanset hvilken type du gå for der er mange designs at vælge imellem, og når det er fuldført, er flisebelagte gulve slidstærk og rengøringsvenlig.

Instruktioner

• Rengør gulvet overflade og sikre, at det er så glat og fladt som muligt. Trække retningslinjer, så du kan sikre dine fliser angives direkte og firkantet til væggene. Markere det centrale punkt på to modsatte vægge. Tegne en kridtstreg forbindelsespunkter sammen. Markere det centrale punkt på denne linje og trække en anden linje i en 90 graders vinkel til dette, så du danner et kors.

•Sæt en flise, så at to sider sidder på disse strækninger. Danne en række fliser langs begge linjer, giver plads til injektionsmørtel. Kontrollere størrelsen af fliser i slutningen af rækkerne. Ideelt set vil nogen skære fliser være af samme størrelse i begge ender og være over halvdelen en flise i størrelse. Kan du justere din retningslinier for at sikre den bedste pasform.

•Mix flise mørtel efter anvisningerne. Det vil tørre ud hurtigt så forberede mørtel i partier og fliser en lille del af etage ad gangen, start fra din retningslinjer. SCOOP mørtel på gulvet ved hjælp af en murske lige kant og derefter kam det igennem ved hjælp af den rillede side. Fix din første flise på retningslinjerne og tryk forsigtigt.

•Fix de resterende fuld størrelse fliser sikrer du forlade selv rum til injektionsmørtel; kan du bruge flise spacere til at gøre dette. Når du har flisebelagt et område og før mørtel har en chance for at indstille, kontrollere niveauet af fliserne. Du skal muligvis lirke nogle fliser op til at tilføje eller fjerne mørtel for at gøre fliser niveau. En kølle kan bruges til at lave fliserne sidde tættere på gulvet.

•Sæt enhver fliser der skal skære direkte på den sidste fuld størrelse flise. Sætte en anden flise på toppen, og skub det tæt mod væggen. Bruge en flise markør og trække en linje på den første flise langs kanten af den øverste flise. Den udsatte del af flisen er del af den flise, der skal skæres væk.

•Klippe flise med en flise cutter og sikre det passer godt før du ordne det på gulvet. Du skal muligvis anvende mørtel direkte på bagsiden af mindre nedskæringer. Når du har fuldført en sektion, rydde op eventuelle mørtel, der har klemt mellem fliserne og tørre fliserne ned.

•Mix op din injektionsmørtel efter anvisningerne. Brug en injektionsmørtel float til at skubbe det ind i hullerne mellem fliser. Overlade det til at angive og tørre over fliserne med en fugtig svamp til at fjerne overskydende fugemasse.

Tips & advarsler

  • Følg alle producenternes sikkerhedsinstrukser
  • Sikre at du forlader nok plads til at åbne og lukke dørene.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com