Tileboard Installation

October 18

Tileboard, ellers kendt som backer board, bruges i stedet for cement mudder bag keramiske fliser. Tileboard ligner drywall men er lavet af materialer som cement eller gips kerneprodukter. Ved hjælp af dette produkt sparer en masse tid, og giver de samme resultater som traditionelle cement mudder. Kan være let at installere tileboard, når du ved hvordan man gør det.

Opsætning af

Rense væggene af enhver snavs eller snavs, og fjerne enhver flisning materiale såsom gips. Markere en lige og niveau linje på væggen for reference til, hvor toppen af tileboard skal være. For ujævne gulve, måle højden fra det højeste sted. Dette vil forhindre dig i at trimme tileboard senere.

Oprette skabeloner fra pap til enhver tileboard, der skal skæres til størrelse eller, der skal passe ind i uregelmæssige mellemrum. Forlade nok plads i hjørnerne og mellem paneler for stik strimler. Matche toppen af skabelon på referencelinjen på væggen og foretage ændringer, hvis det er nødvendigt.

Sporing og anvende lim.

Placér skabelonen over tileboard og klart markere linjerne opskæring for huller og kanter. Bruge en stiksav til at skære kanterne af panelerne, men bruger en hulsav og en boremaskine til at gøre huller til rørene eller vandhaner. For lige kanter kan du også bruge en bøde-tand krydsfiner klinge på visse materialer.

Passer til tileboard mod væggen og kontrollere, hvis passer er korrekte. Også kontrollere stik strips for nøjagtighed og tape disse elementer til væggen. Laver en skitse af dem på væggen, så læg tileboard og stik strimler på din arbejdsbord eller gulv. Bruge den lim, der er anbefalet af producenten af tileboard og anvende på væggen, opholder sig inde i linjerne reference. Gælde det for kun en tileboard skitse ad gangen.

Markedsføring af Tileboard

Måle og skære stik strips til den første bedømmelseskomite. Placerer klæbestof på bagsiden af stripsene og læg dem på væggen. Sætte en lille smule af badekar og fliser caulk på indersiden af kanten af disse stik strimler. Dette er, hvor du vil placere panelet tileboard.

Skub kanter af panelet tileboard i stik strimler og tryk på kontrolpanelet overflader. Kontroller, at du har trykket jævnt over hele overfladen fordi dette danner bond med væggen. Tør den ekstra lim og caulk off med en klud. Installere resten af panelerne på samme måde. Dække eventuelle huller med baseboard eller gulvet trim.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com