Tilføje dekorative støbning til et spejl

June 3

Tilføje dekorative støbning til et spejl

Vælg din støbning

Besøg et hjem forbedring butik eller surfe på internettet for molding stilarter. Vælg en stil, der supplerer indretningen af det rum, hvor du vil have dit spejl. Hvis dit filspejl skal være i et badeværelse, Sørg for du enten male det, bejdse det, eller Vælg molding materiale, der kan modstå fugt. Tilføje dekorative støbning til et spejl vil kræve støbning, en sav, trælim, negle, en miter box, måle bånd og en boremaskine.

Måle dit spejl. Bestil nok støbning til at rumme spejl dimensioner. Det bør være mindst nok til spejlet for at være nøjagtigt centreret under kantlisten. Større spejle er tunge og kræver særlig billede ramme molding, der har fjernet på spejlet for at sidde. Uden dette, vil ikke de store dele af støbning kræves til et stort spejl være limet.

Så støbning i fire stykker pr. målinger af spejlet. Vær sikker på, at længden af hvert stykke er mindst den fulde længde af hver side plus molding bredde og giver mulighed for mitering.

Vinkelhjørner støbning selv hvis du har en mitering kasse. Hvis ikke, bringe molding til et hjem forbedring butik, som vil gøre arbejdet for et mindre gebyr. Arrangere brikkerne og fastgør dem med trælim. Sikre sømme med en korte pistol, bedømmelseskomite stifter eller andre enheder, fastgørelse. Se link i ressourcer nedenfor for flere oplysninger.

Fjerne klemmerne og rense nogen spillover lim med en fugtig klud. Lægger støbning på dit filspejl med et klæbemiddel, der ikke ødelægger spejl forsølvning, og følg alle producentens anvisninger. Se ressourcer nedenfor for mere om spejl klæbemidler.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com