Tilføjelse af en Garage lejlighed

August 9

Tilføjelse af en Garage lejlighed

Hems rummet over en garage er et ideelt sted for en lille lejlighed på grund af sit privatliv fra resten af huset. En college studerende, i praksis eller unge ægtepar kan udnytte pladsen over måneder eller år. Faktisk er bygge en lejlighed for din teenager ind i en lokal skole en god investering for lejeindtægt efter dit barn kandidater.

Anmeld strukturelle spørgsmål

Du bliver nødt til at få en byggetilladelse og kopi af bygningsreglementer. Din lokale myndigheder vil sandsynligvis anbefale dig at leje en ekspert builder til at vurdere tilføje vægt til din garage. Ekstra ramme, gulvbelægning og møbler vil placere stress på garage vægge. Ved at sikre gulvplads med søjler nå til garage gulv, for eksempel, kan du sikkert tilføje vægt i loft-område.

Planen grundlæggende plads

Skitsere en grundlæggende plantegningen og gennemtænke elektriske og VVS behov. For eksempel kan du oprette en stue og køkken, der er åbne for hinanden. Omfatte et soveområde og en fuld badekar. Du bliver nødt til at finde den bedste måde til at dirigere elektriske ledninger til stikkontakter og lamper og hvor skal der installeres en breaker box i garagen nedenfor eller selve lejligheden. Tale med eksperter på din el-selskab at se, hvis de giver retningslinjer og nyttige tips. Træffe beslutning om den bedste måde at bringe vand linjer ind i rummet og køre afløbsrør samt.

Omfatte personlige funktioner

Design og indretning skal udnytte rummet særpræg. Planlæg at hvælving loftet til sin højeste tinde, f.eks. At hæve taget på denne måde vil gøre en smuk og fyldt med lys lejlighed. Vinklen jern skal forene hver side af peak spær til at skabe en åben, helt hvælvede loft. Overveje at bygge et stort vindue af glasblokke på en ydervæg. Fire store ovenlys i taget-området, hvis dit budget tillader for dem, vil give lejligheden mere naturligt lys.

Adresse køkken og bad

Kompakte og funktionelle køkken og badekar plads er nødvendig. Byg et lille køkken på den ene væg ved hjælp af korte køleskab under en bordplade, som ét valg. Konstruere et brusebad i et lille, ulige-formet rum ved hjælp af flise arbejde for at bygge bruser versus en stor pre-made bruseniche. Brug en piedestal synke i badeværelset til at spare gulvplads, også.

Indarbejde sikkerhed planlægning

Planlægge soveværelse ved siden af en brandtrappe. Et dæk med en skydedør er en god idé i tilfælde nogen i lejligheden skal komme ud hurtigt. Bygge soveværelse dæk med trapper, der fører til jorden. Installere en motion detector lys og abonnere en indbrudstyv overvågningssystem, hvis garagen er langt fra huset. Husk på, at nogle nationale sikkerhed virksomheder tilbyder lavpris-, høj kvalitet intruder overvågning for en one-døren plads.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com