Tilladte tykkelsen af udvendig stive isolering

December 6

Stift skumisolering er i stigende grad bruges på ydersiden af hus vægge og tag dæk som en ekstra termisk barriere. Typisk husbyggeri vil i dag jakke den udvendige vægge og toppen af tag dæk med stift skum, og tilføje glasfiber eller løs fyld isolering i indvendige væg hulrum og loftsrum rum. Denne teknik ikke kun giver maksimal opbevaring af opvarmet og afkølet luft, men også reducerer kondensproblemer.

Grundlæggende typer

Tre grundlæggende slags stift skum anvendes i udvendig isolering. Polystyren eller støbte ekspanderet polystyren Boardet er lavet i forskellige tætheder til brug på vægge og lofter. Ekstruderet polystyren svarer til støbte ekspanderet polystyren, men er mere konsekvent i tæthed, mere modstandsdygtig over for fugt og mindre under komprimering, hvilket gør det bedre til vægge og lofter. Polyisocyanurate og polyurethan er ens; de har den højeste termisk bestandighed og modstand til kompression eller denting.

Varierende tykkelser

Alle stive foamboard er lavet i varierende tykkelser fra 1 tommer til 4 eller mere afhængigt af brugen. Foamboards på udendørsbrug er normalt 1 til 1 1/2 inches tyk, på tage fra 1 1/2 til 2 inches tyk. Tykkelser varierer med typen af bestyrelsen og klima; meget kolde regioner kræver tykkere bord, varme områder mindre tyk. Type af vægkonstruktion påvirker også tykkelse; de fleste huse er indrammet med 2 x 4 tommer stud vægge.

Termisk modstand

Foamboard tykkelser varierer med termiske modstand eller R værdien af materialet. Ekspanderet polystyren bestyrelse-værdier spænder fra 3,8 til 4.4 pr. tomme, Extruded polystyren er omkring 5 pr. tomme og polyiso eller polyurethan fra 5.6 til 8 pr. tomme. En 1-tommer polyiso bestyrelse vil isolere bedre end en 1-tommer støbt udvidet polystyren bestyrelsen, men er generelt dyrere. Den internationale kode for bolig giver en håndbog med retningslinjer for foamboard tykkelse af klimazoner.

Tykkelse retningslinje

Den grundlæggende IRC retningslinje for typisk 2 x 4 tommer indrammet vægge opkald til R2.5 i marine eller varme zoner, R5 for mere variabel temperaturzoner, R7.5 for kolde zoner og R8 til 10 for meget kolde regioner. Næsten enhver tykkelse er acceptable i varme og tørre områder, og fugt kondens er mindre af et problem, fordi skummet får aldrig koldt nok for fugt at kondensere. Foamboard i andre områder kræver en damp eller fugt barriere.

Slurke

Alle tre typer af foamboard kan bruges til at lave strukturelle isolerede paneler. Disse er væggen komponenter indrammet i træ med meget tykke foamboard i kraterets. De kan være 8 eller flere inches tyk. De anvendes hovedsagelig i meget kolde regioner kræver maksimal isolering.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com