Tilpasning af tulipaner

April 20

Tulipaner, oprindeligt kaldet lal & eacute; spredt ud over bjergrige regioner fra de langt nordvest Kina til Tyrkiet, ifølge Michael King, forfatter af & ldquo; Havearbejde med tulipaner. & rdquo; Da de først blev introduceret til kolde vintre, varme somre og kuperet terræn, vokser de bedst, når de indføres til lignende betingelser når de plantes i hjemmet haver. Når en pære er plantet, kan det forblive i jorden fra en sæson til den næste, at forbedre de vækstbetingelser.

Anatomi af en pære

Anatomi af en pære går gennem forskellige stadier, før det bliver en blomst. Ifølge King er pære, som er dækket af et glat brun hud, den første del af blomsten, der en gartner bliver bekendt med. Udseendet af bunden af en pære er normalt lidt fladtrykt på den ene side, med et ar af forrige år & rsquo; s blomst stilk.

Hvordan tulipanløg vokser

Rødder opstår fra bunden af en pære, når det begynder at vokse i takt med den centrale kolonne forlængede som det fremgår af jorden, siger kongen. Som det fremgår og strækker sig ud af jorden, opdeler den centrale kolonne lodret producerer et blad. En central stilk stigninger, som stopper i en blomsterknop, efter det første blad vises, et andet blad udfolder i den modsatte retning. Hvis kun ét blad vises, vil pæren ikke producere en blomst samme år.

Vejr og placeringer for vellykket Tulip vækst

Ifølge King er tulip frø en metode, gartnere har tendens til at holde sig væk fra på grund af det at tage alt fra fem til syv år at producere den første blomst. Tulipanløg er bedste til at plante i en hjem haven. Selv om tulipaner vokser bedst i kulde, de bør holdes væk fra lav områder, der ophobes vand, har en begrænset luftcirkulation eller høj vind områder. Tulipaner stræbe efter høj, skrånende grunde og trives bedst når de plantes i nærheden af hække og hegn på grund af vind beskyttelse og god luftcirkulation.

Hvornår man skal plante tulipaner

Lille pære størrelser, der er beregnet til at blive dyrket som en regelmæssig mellemstore blomster skal plantes i det tidlige efterår i September. Enhver anden størrelse pære skal plantes i sent efterår til at give det en seks-ugers dyrkningsperiode køligere temperatur betingelser før jorden bliver matteret og hårdt og stubbe roden og skyde udvikling.

Hvordan til at plante tulipaner

Arrangement af pærer i en have vil bestemme, hvordan tulipaner vil tilpasse på dette specifikke område. Grave enkelte huller omkring 20 inches dyb i veldrænet jord med grus og have kompost. Når en pære er i jorden det bør dækkes med jord to gange dens højde, eller omkring 6 inches dyb. Langsom frigivelse gødning skal anvendes på jorden for at forbedre frugtbarhed og struktur af en tulipan. Efter at tulipanløg er efterladt i jorden år efter år, skal gødning tilføjes i det tidlige forår til at holde anlægget sund. Tulipaner skal vandes grundigt, så en god rodsystem dannes inden vinteren finder sted. Tulipaner skal også leve og vokse i fugtig jord i løbet af foråret måneder.

Dyr, der skader tulipaner

Ifølge King, det er afgørende for at sikre knopper ikke er stødt eller beskadigede når de plantes for at sikre deres sikkerhed fra mus, rotter, egern, muldvarpe og mosegrise, jordegern og vaskebjørne. Når pærer er plantet dybt i jorden, er der mindre af en chance for dyr til at lugte dem og grave dem op. Et tykt lag af grus over jorden er en foranstaltning, der holder pærer uforstyrret. Andre væsner, der har været kendt for at gå efter tulipanløg er snegle, wireworm og nematoder, som kan styres af kemiske ormemidler.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com