Tilpasninger af græs

February 9

Tilpasninger af græs

Græsset er medlem af Graminae-familien af planter, opdelt i mere end 6.000 arter. Græs er en yderst fleksibel plante, der kan dyrkes, så længe kronen, hvorfra væksten af græs er organiseret, forbliver intakt.

Klima

Forskellige arter af græs har tilpasset til at vokse i forskellige klimaer, hvor de findes. Der er fem fælles voksende områder inden for USA: cool/fugtigt, varmt/fugtigt, cool/tørre, varme/tørre og den overgangszone. Visse græsser har tilpasset til at vokse godt afhængig af temperaturen i den region, jord fugt niveauer og høj fugtighed. Fleste af græs vil vokse i hver region i en periode indtil klimaet gør det umuligt for græsset til at fortsætte med at vokse. For eksempel, har den varme/tørre region af USA udvidelse gennem sydvest i Texas set Svingel type græs, som er tilpasset til at overleve i temperaturer nå op til 110 grader Fahrenheit.

Sæsoner

Græsser har udviklet to generelle typer af tilpasninger til at imødekomme kravene fra voksende sæsoner, der er cool og varme sæson græsser. Svingel er en type af græs, der generelt betragtes som en cool sæson græs, men er tilpasset til de varme sæsoner af det sydvestlige USA Andre varme sæson græsser omfatter Bermuda græs og St. Augustine græs, som er tilpasset til at overleve i varmere vækstsæsoner af mellem 80 og 95 grader Fahrenheit, bliver hvilende når temperaturer nå 50 grader Fahrenheit. Cool sæson græsser, herunder bluegrass og rajgræs, har tilpasset til at vokse i køligere temperaturer fra 65 til 75 grader Fahrenheit, med vækstdvale sker når temperaturen når over 75 grader Fahrenheit.

Vækst

Græsser vokser fra kronen, der ligger i et centralt område af plante tæt på overfladen af jorden. Kronen ligger inden for stammen af planten med området under jorden, kendt som jordstængler og stilk over jorden kaldes udloeber. Græs kan tilpasse sig til at være skåret over eller under kronen; rødder og stængel kan skæres, men fortsætte med at stige så længe kronen forbliver intakt.

Overgangen

Visse græsser har tilpasset til at overleve i områder af USA, der i et område kendt som overgangszone, som strækker sig fra New Mexico til østkysten af USA Selvom rajgræs er kendt som har en art, der vokser i kølige og fugtige regioner det tilpasset til at vokse i hele overgangszonen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com