Tilskud til at gøre en Green House

February 26

Tilskud til at gøre en Green House

Grønne huse er huse der er bygget eller ombygget for at være bæredygtig, energieffektive og langtidsholdbare. Materialer, arbejdskraft og design af mange grønne hus byggeri og remodeling projekter kan virke overvældende, men. Heldigvis, mange tilskud er tilgængelige fra den føderale regering, og nogle gange fra statslige og lokale regeringer. Ansøger om et tilskud til et grønt hus kan lindre udgifterne til bygningen.

Føderale tilskud

Føderale tilskud kan opnås ved at anvende gennem forskellige statslige departementer. Environmental Protection Agency (EPA) viser regeringen og selskabet tilskud på sin hjemmeside, herunder et tilskud fra Department of Energy tilbyder finansiel bistand til udvikling af energieffektive og grønne teknologier. Den føderale regering tilbyder også skattefradrag på visse typer af bæredygtigt byggeprojekter, herunder bygning af et green house. Disse projekter skal være bekræftet af den amerikanske Green Building Rådet.

Private tilskud

En række private virksomheder yder gavebistand til grupper og enkeltpersoner bygning grønne huse. Enterprise Green Fællesskabet tilbyder stipendier og andre former for finansiering til bygherrer, der ønsker at skabe grønne huse inden for et fællesskab. Home Depot tilbyder også tilskud, ifølge Environmental Protection Agency. Disse tilskud gå til nonprofit organisationer engageret i ansvarlig bygning praksis og er tildelt flere gange hvert år. Private tilskud kan gøre en stor forskel.

Statslige tilskud

Mange enkeltpersoner søger for at opbygge en grøn, vil miljømæssigt bæredygtig hus være i stand at finde tilskud på statsligt niveau. EPA opregner en række statslige tilskud, herunder et tilskud i Texas, der tilbyder rabatter og lån til enkeltpersoner bygge grønne boliger. Oregon tilbyder tilskud på op til $425,000 for et projekt, der bruger innovative og bæredygtige bygning praksis. Check med lokale regeringsorganer og energi afdelinger til at finde ud af, om tilskud er tilgængelige.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com