Tilskud til bolig energi opgraderinger

November 29

Tilskud til bolig energi opgraderinger

Mange finansieringskilder er tilgængelige for bolig energi opgraderinger til at forbedre effektiviteten. Et par minutter af detektivevner vil online give energi skatteincitamenter, rabatter og tilskud af alle slags. Boligejere rundt om i landet kan finde tilskud fra føderale og statslige regeringer til at kompensere for omkostninger ved energi forbedringer, samt energiselskab og nonprofit kilder.

Weatherization

Department of Energy tilbyder støtte til lavindkomstlande personer (på eller mindre end 125 procent af fattigdomsgrænsen) at weatherize hjem. Weatherization forbedrer effektiviteten af faldende samlede energiforbrug gennem isolering, tætning, tætningslister og andre forbedringer. Tilskud kan dække op til $6.500 af omkostningerne pr. enhed.

Statslige energi tilskud

Flere stater over hele USA tilbyder bolig energi tilskud, og de fleste stater give en række incitamenter til bolig, erhverv og almennyttig markeder. Database af staten incitamenter til vedvarende energi og effektivitet (DSIRE) indeholder en udtømmende liste over incitamenter, arrangeret af staten og type af bistand. F.eks. New York bistået Home Performance Program giver energieffektivitet tilskud til lavindkomstlande boligejere for op til 50 procent af udgifterne til forbedringer såsom større apparater, programmerbare termostater, isolering, døre og vinduer.

Utility incitamenter

I nogle stater kræver offentlige love hjælpeprogrammer til at opkræve gebyrer, der er så udbetalt gennem organisationer, hvis mission er at fremme ren energi. Energi Trust i Oregon, etableret i 1999, giver en masse kontanter incitamenter til boligejere betjenes af specifikke Hjælpeprogrammer i Oregon og Washington.

Washington kunder af NW naturlige nytte kvalificere sig til midler, der kan reducere omkostningerne ved luft og kanal lækage test, isolering, vinduer, ovne og kedler. Oregon kunder af Portland General Electric, Pacific magt, NW naturlige og Cascade naturgas kvalificere sig til samme incitamenter, og derudover kan kompensere for omkostninger ved større apparater, belysning og konvertering til sol.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com