Tilskud til en ny ovn

February 16

Opgradere din ovn til at opfylde Energy Star kan energieffektivitetskrav i løbet af 2009 og 2010 betyde kredit på din Forbundsrepublikken skatter. 17 februar 2009 underskrev præsident Barack Obama den amerikanske nyttiggørelse og Geninvestering Act af 2009 (ARRA) som led i sin økonomiske stimulus-pakke til at spare folk penge og beskytte miljøet. Energy Star er et fælles program mellem den amerikanske Department of Energy og US Environmental Protection Agency.

Støtteberettigede ovne

Ifølge hjemmesiden Energy Star, energieffektive produkter kan koste boligejer mere op foran men vil betale for sig selv i en rimelig mængde af tid gennem lavere energiomkostninger. Enheder berettiget til denne skattelettelse bruge energi til at opvarme huset med 90-95 procent effektivitet. En klasse af ovnen brænder et brændstof til at producere varme. Disse omfatter olie, naturgas eller propan ovne eller gas, propan og olie varme kedler. Avanceret vigtigste cirkulerende fans blæse varmen fra generere kilden gennem kanalerne til at varme i hjemmet. Afhængig af ovnen, kan blæseren være det eneste, der kvalificerer til en skattelettelse. Luft kilde varmepumper trække luft i fra at varme eller tage luften inde og blæse det ud for at køle. Endelig, biomasse komfurer brænder biologisk materiale med 75 procent effektivitet også kvalificere.

Afgiftsperioden

Køber en kvalificerende energi effektive produkt eller vedvarende energisystem til dit eksisterende hjem mellem 1 januar 2009 og 31 December 2010, og du kan kvalificere dig til kredit på din selvangivelse. Køb skal være "placeret i tjeneste" (købt, installeret og i orden) i den støtteberettigede periode. Ovne til nye hjem eller hjem, ikke der er din primære bopæl opfylder ikke de føderale IRS retningslinjer.

Maksimale skattelettelse

Selskabsskat svarer til 30 procent af produktet, og installationsomkostninger eller $1.500, hvis dette er lavere. Dette er det maksimale beløb, en husholdning kan modtage. For eksempel, kan en to indkomster husholdningen hver hævder en procentdel på deres skatter; den maksimale skattelettelse lov vil dog ikke overstige det amerikanske Skattevæsens retningslinjer. Ligeledes, i tilfælde en huset har dobbelt varmekilder, ejeren kan stadig kun kræve op til den angivne grænse. Og endelig, selvom denne skattelettelse strækker sig over to år, mest en boligejer kan kræve mellem to år er stadig 30 procent af omkostningerne eller $1.500.

Supplerende kredit

ARRA har et ekstra skattefradrag for et jordvarme varmepumpe installeret i nybyggeri og eksisterende boliger for både primære og sekundære boliger. Geotermiske varmepumper trække i den naturlige varme fra undergrunden til at varme og køle huset. Fordi de er de mest effektive, er regeringen skat kredit 30 procent af omkostningerne med ingen øvre grænse. Derudover kan skatteydere tage æren for dette køb gennem 31 December 2016.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com