Tilskud til hjem forbedringer i Det Forenede Kongerige

August 27

Tilskud til hjem forbedringer i Det Forenede Kongerige

Byggemarked tilskud er til rådighed i UK fra en række kilder. Selv om de fleste er gennem offentlige programmer, er der et par velgørende organisationer og private virksomheder, der tilbyder også tilskud. Hjem forbedringer kan variere fra simple reparationer til større renoveringer, såsom at installere en ny varme system eller kørestol rampe. Især kan ældre og handicappede være støtteberettigede store hjem forbedring i Det Forenede Kongerige. Der er også flere muligheder for gratis miljøvenlige hjem forbedringer.

Miljømæssige tilskud

Ifølge det Energy Saving Trust er der hundredvis af tilskud til miljøvenlige hjem forbedringer. Disse spænder fra installation af nyt loft isolering til at dække udgifterne til en energi effektiv kedel. Af Energy Saving Trust tilbyder også en søgetjeneste facilitet og rådgivning for at finde yderligere tilgængelige tilskud.

Energibesparende tillid21 Dartmouth StreetLondon, England, SW1H 9BP+ 011-44-800-512-012energysavingtrust.org.uk

Varmfront

Varmfront er en statsfinansieret program, der er designet til at gøre boliger mere energi effektive. Tilskud awards for op til $5,250 er tilgængelige for at forbedre isolering og samlede opvarmning effektivitet i dit hjem. Du kan tjekke for støtteberettigelse og ansøg online. Når du er godkendt, vil varmfront ingeniører selv udføre installationerne.

VarmfrontEAGA husArchbold terrasseJesmondNewcastle upon Tyne, England, NE2 1DB+ 011-44-800-072-9006warmfront.co.uk

Handicapfaciliteter tilskud

Hvis du er handicappede eller leve med en handicappet, kan du være berettiget til et hjem forbedring tilskud. Ifølge webstedet Directgov kan forbedringer omfatter installation af kørestolsramper, opgradering varmesystemer, udvidelse adgangspunkter eller endda at sætte i en trappelift. Applikationer er tilgængelige på lokal Rådets kontorer boliger eller miljømæssige afdelinger.

Britiske regering direktedirect.gov.uk/en/HomeAndCommunity/Planning/GrantsFundsAndStandards/DG_10027032

Hjem tilskud til ældre mennesker

Fundament, det nationale organ for hjem forbedring agenturer, hjælper ældre i England med hjem reparationer, installationer og forbedringer. Organisationen består af et netværk af 230 agenturer, der tilbyder gratis hjem forbedring. Disse spænder fra simple job som fastsættelse en utæt hane, til komplekse installationer, såsom renovere en hele badeværelset.

FundamenterBleaklow husHoward Town MillDerbyshire i England, SK13 8HT+ 011-44-845-864-5210Foundations.uk.com


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com