Tilstoppede pumpe på en Kenmore Elite skive HE3t blinker en F2 kode

June 6

Displayet på Kenmore Elite skive HE3T blinker koder når den registrerer en fejl. Hvis det blinker F2 kode, kan det betyde at der er en tilstopning i afløbet pumpe. Hvis der er en træsko, forårsager det skive kan ikke løbe vand korrekt; Dette kan forårsage maskine til at standse arbejdet eller bryde. Kontrollerer afløb pumpen let kan gøres selv uden at kalde på en professionel.

Årsager

Drain slangen bliver tilstoppet når små stykker af tøj eller andet materiale, der går i stå inde når maskinen går gennem den afdrypning cyklus. Hvis stykker er for store til at gå gennem afløbet pumpe eller der er mange stykker gå gennem på én gang, de kan sidde fast i slangen og forårsage en træsko. Andre ting, der kan forårsage en træsko omfatter små stykker legetøj eller løs ændring.

At finde Drain slangen pumpe

Afløb pumpen ligger i front af maskinen bag panelet front service i bunden. Fjerne panelet ved at skrue de skruer placeret nederst i panelet. Forud for at fjerne panelet, arrangere flere håndklæder på gulvet for at fange eventuelle resterende vand. Pumpen har et filter, der er knyttet til det at fange store objekter, der kan have passeret. Fjern filteret for at fjerne enhver træsko.

Andre årsager til F2 kode

Hvis du tjekker afløb pumpe og filter og der er ingen synlige træsko, kan F2 kode betyde noget andet. F2-koden også advarer dig, når der er en overflod af sæbeskum i vask tromlen. Dette sker, hvis du bruger den forkerte type af vaskemidler, som ved hjælp af regelmæssig vaskemiddel i stedet for han vaskemiddel. Kør en tom cyklus med varmt vand og 1 kop af klor blegemiddel for at fjerne overskydende suds.

Overvejelser

Forud for at fjerne den forreste paneler for at kontrollere drain pump, Sluk maskinen og tag det fra strømkilden. Også Sørg for drain slangen på bagsiden af maskinen er mere end 96 inches fra gulvet for at give mulighed for korrekt bortledning af vandet, og der er ingen kinks i slangen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com