Tiltrækker egetræer Roaches?

December 11

Tiltrækker egetræer Roaches?

Egetræer er en favorit skygge træ for mange boligejere. Disse træer vokse ganske store og er en attraktiv tilføjelse til både hjem og kommerciel landskab design. Egetræer tiltrækker ofte en lang række insekter, herunder kakerlakker. Den asiatiske kakerlak og træ kakerlak er velkendte skadedyr, som ofte yngler i egetræer, samt blade strøelse og barkflis.

Typer

Asiatiske kakerlakker er almindelige skadedyr af egetræer, men de findes ofte i en bred vifte af skygge træer. Native til Japan, asiatiske kakerlakker findes primært i frisk plante kuld, mulched områder og komposteret områder. Ifølge University of Florida IFAS udvidelse, er populationer af asiatiske kakerlak populationer blevet rapporteret så højt som 30.000 til 250.000 insekter per hektar. Træ roaches er en anden art af kakerlak, der typisk findes udendørs. Egetræer er fælles steder at finde træ roaches, samt rådnet logs, brænde og træ stubbe. Mandlige træ roaches er aktive i løbet af aftenen og er draget til våbenhus lys. Træ roaches avle ikke indendørs, men de kan blive et irritationsmoment, når de vandrer inde i dit hjem.

Effekter

Asiatiske roaches kan forlade træer udendørs og kommer til et hjem, du søger efter mad og vand. Én gang inde, disse roaches lægge æg kapsler indeholdende et gennemsnit på 37 æg hver. Asiatiske kakerlakker er mest talrige fra februar gennem maj og August til September, ifølge University of Florida IFAS forlængelse. Når asiatiske kakerlakker er etableret inde i boligen, er de svære at styre. Træ roaches er mest aktive i dagtimerne, i modsætning til de fleste indendørs roaches, som er nataktive. Disse roaches etablere ikke sig indendørs og skader ikke stof eller møbler.

Kulturelle kontrol

Asiatiske kakerlakker og træ kakerlakker er ofte bragt hjem haver og værfter gennem barkflis fremstillet af egetræer. Undgå at placere denne type af muld i din værftet til at reducere risikoen for skadedyrsangreb. Inspicere alle skærme og døren tærskler til at identificere områder kakerlakker kan indtaste. I stedet for hvide pærer at tiltrække kakerlakker, placere gule pærer i dit våbenhus lys at holde kakerlakker fra din hoveddør.

Kemisk kontrol

Sprøjtning omkredsen af dit hjem med insekticider der indeholder malathion eller diazinon kan hjælpe med at holde kakerlakker fra ind i dit hjem. Spray langs foundation, omkring vinduer og omkring døre for de bedste resultater. Spray områder har barkflis eller blade kuld, da kakerlakker typisk angribe disse områder. Giftige lokkemad er tilgængelige til udendørs brug og er mest effektiv, når spredt omkring angrebne træer og blade strøelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com