Timberjack udslæbningsmaskine specifikationer

July 16

Timberjack udslæbningsmaskine specifikationer

Timberjack leveret maskiner til fremstilling skove. Det gav mange forskellige typer af udstyr til skove fjernelse herunder udslæbnings. Timberjack blev i 2000, et datterselskab af John Deere. Selv om den populære fremstillingsudstyr ophørte i 2006, er der stadig dele tilgængelig for udvalgte udstyr herunder Timberjack udslæbnings. Sådanne dele til Timberjack udslæbningsmaskine omfatter dele til transmission og dele, der forbedrer driver komfort og sikkerhed.

Timberjack udslæbningsmaskine Transmission

Timberjack udslæbningsmaskine har en nøgle start overførsel med et enkelt håndtag kontrol. Transmissionen funktioner en fire hjul drev mulighed for stabile kørsel på det hårdeste terræn. Timberjack udslæbningsmaskine bløde Skift transmission har hurtigere cyklustider, der reducerer stød belastninger på maskinen og tilbyde operatør komfort.

Timberjack udslæbningsmaskine sikkerhed

Timberjack udslæbningsmaskine byder på mange forskellige sikkerhedsforanstaltninger, herunder en brandslukker. Det er også udstyret med en fuldt screenede operatør rum, som opfylder sikkerhedsforskrifterne. Timberjack udslæbningsmaskine tilbyder drivere deluxe suspension for komfort. En elastisk sikkerhedssele er også tilgængelig for komfort og sikkerhed. Timberjack udslæbningsmaskine er også udstyret med motor sikkerhed påmindelser, såsom overførsel overophede alarm, som advarer føreren af mulige farer og problemer inden for motoren.

Timberjack udslæbningsmaskine ekstraudstyr

Timberjack udslæbningsmaskine funktioner valgfrit udstyr til dykkeren, der er for både funktionalitet og komfort. Timberjack udslæbningsmaskine har en mulighed for en cab varmelegeme og air conditioner til driver komfort. Sig ligeledes egenskaber en føreshus washer og visker for føreren sikkerhed. Timberjack udslæbningsmaskine tilbyder også dozer blade udvidelser, en mulighed for hilses velkommen af mange i ujævnt terræn.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com