Tin loft flise udsmykning idéer

November 28

Tin loftplader er ofte præget med dekorative og kunstfærdige mønstre, som kan føje tegn til mange hjem udsmykning projekter. Gamle loftplader kan have skrælning maling, der kan forbedre en lurvet chic, rustikke eller franske landlig indretning. Lokale hjem forbedring butikker og online forhandlere tilbyder nye tin loftplader. Søg lokale arkitektoniske bjærgning værfter for gamle og nødlidende loftplader.

Dekorative væg spejl

Oprette en dekorative væg spejl ved hjælp af en enkelt tin loft flise til at holde spejlet. Vedhæft et spejl panel meget mindre end flise dimensioner på midten af loftet flise. Sørg for, at du knytter spejlet til flise med spejl mastic til Beskyt spejlet. Hvis du foretrækker at gøre en stor væg spejl, tillægger en tynd krydsfiner bord i en firkantet formation fire loftplader. Center et spejl panel eller et spejl flise på de fire tin fliser. I både væg spejl design bliver tin loftplader en dekorativ ramme for spejlet.

Tin flise hovedgærde

Dekorere dit soveværelse med brugerdefinerede hovedgærde designet til at passe enhver størrelse seng ved hjælp af 1/4-inch-thick krydsfiner og tin loftplader. Skære krydsfiner til de ønskede dimensioner og afslutte kanter med stryg-på finer. Dække én side af krydsfiner med rækker af tin loftplader. Byggeri klæbende eller efterbehandling nails arbejde at holde fliserne på plads. Hænge flisebelagt hovedgærdet på væggen bag sengen.

Flisebelagt bordplade

Dække toppen af et sofabord, lejlighedsvis tabel eller spisebord med tin loftplader straks ændre udseendet og fornemmelsen af stykket. Byggeri klæbende eller tyktflydende håndværk lim vil holde fliserne på plads på bordpladen. Præget karakteren af tin loftplader er ikke befordrende for ensartet pres. Dække fliser med en plade af glas for at holde tabellen som funktionelle møbler.

Flisebelagt kabinetter

Reface din køkkenskab døre, et klædeskab eller kommode med tin loftplader. Centrum fliser på fronterne af dørpaneler, dækker sider af møbler eller skære fliser til at passe skuffefronter. Lim fliser i placere eller fastgøre dem med efterbehandling negle.

Flisebelagt plantageejer

Forbedre uden for almindelig træ eller plastik plantageejere med tin loftplader. Centrum fliser på siderne af plantageejer eller dække plante helt. Pels fliser med udvendige polyurethan spray til at beskytte dem mod elementerne og du kan bruge de dekorative plantageejere udendørs.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com