Tin vindue behandlinger

October 18

Tin er en mørk form af aluminium metal, der låner stil af amerikanske landdistrikter løsning til det moderne hjem. Hvert vindue behandling ved hjælp af tin som et designelement opfordrer dig til at overveje værdien af genbrug tin for æstetiske formål, herunder malerarbejde antikke tin stykker og bruge dem som dekorationer.

Tin skulptur

Beslutte, hvor bruge tin som et vindue behandling hjælper dig til at tænke på utraditionel muligheder. Som et metal skulptur projekt, overveje at forme tin i en serie af todimensional eller tredimensionel former at fastsætte på væggen over vinduet. En idé er at skabe tre diamant-formede plader og hænge dem som billeder ovenfor muren. Disse plader fjerne behovet for swags og sengeforhæng.

Plads tin former ud jævnt eller bruger en mere tilfældig design. Hvis tre diamanter eller figurer ikke er nok, kan du tilføje flere, såsom indførelsen af nye farver, teksturer og former fashioned fra skrot tin.

Tin gesims kasse

Et alternativ til at designe en fritstående skulptur ud af tin er at skabe et vindue gesims kasse af træ. Vælg dimensionerne af kassen og om vindue behandling vil kræve en kasse eller to kasser. Du kan købe pre-cut stykker eller en samlet trækasse. Det næste skridt er at fastgøre tin på de ydre seks paneler af boksen træ. Ved hængende træ boksen over vinduet som en tin gesims, opmærksom du på observatørens øverste hjørne af vinduet. Hvis du ikke foretrækker den naturlige tin finish, Vælg en farve af metallisk polsk eller maling at gøre boksen tin skiller sig ud fra væggen.

Tin smykker

En anden mulighed er at kombinere tin med andre udsmykning materialer. Gardinstang med gardiner hængende fra kroge gør en perfekt kandidat til en lang, snoede bånd hængende med tin ornamenter. Boligejer kan få tin scraps fra junkyard og bruge metal arbejdsværktøjer, herunder en metal så, en blæselampe og en loddekolbe til mode tin ornamenter. Fokus på ensartet ornamenter eller tema ornamenter eller blot hænge dem. En almindelig hvid panel drapere hængende med individuelle tin ornamenter hang på deres egne små cirkler af reb eller bånd tilbyder et alternativ til snor en stor samling af ornamenter som kinesiske lanterner fra gardinstang. Du kan også sy ornament bånd i den indsamlede stof overalt på panelet gardin eller bruge tin ornamenter som gardin tiebacks.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com