Ting at gøre med plastik indkøbsposer

February 7

Ting at gøre med plastik indkøbsposer

Plastik indkøbsposer har en tendens til at de-clutter køkkenskabe og gengive hver gang du kommer hjem fra købmand. I stedet for at smide dem ud i et anfald af frustration, genbruge plastikposer til at åbne op kabinet plads og spare miljøet. Genanvende dem bagefter, og undgå problemet helt ved at reducere din brug af plastik indkøbsposer i fremtiden.

Brug rundt om huset

Bruge plastikposer, som små affaldsspand liners og bortskaffe andet affald, så som beskidte bleer og gamle kattegrus. Plastposer også komme handy i køkkenet til at organisere og adskille kød i fryseren, eller bruge som eller under et skærebræt til nem oprydning, når madlavning. Du kan også bruge plastikposer til ting vindue Valenser, så de vises fyldigere; at gemme sengetøj, håndværk og årstidens dekorationer og holde dem støvfri; som emballage-materiale eller mailing fyldstoffer; og at pakke madpakker.

Brug i bilen og til rejsen

Plastik indkøbsposer komme i handy i bilen, når de rejser eller blot når du er ude eller løbe ærinder. Bruge plastikposer som skraldeposer til din bil og holde ekstramateriale i handskerummet eller bagagerum. Når du er ude at løbe ærinder med din baby, stash et par plastikposer i Pusletaske beskidte bleer eller snavset tøj. Når du rejser, kan du bruge plastikposer til store våde badetøj og beskidt tøj og toiletartikler i tilfælde af udslip.

Brug for håndværk, Holiday dekorationer og fester

Vær kreativ med din plastik indkøbsposer ved at bruge dem til håndværk, holiday dekorationer og fester. Håndværk, holde en plastikpose i nærheden for udsmid scraps og andre materialer eller ved at bruge en plasticpose til at beskytte overfladen du arbejder på. For ferie dekorationer, rulle papir tasker i forskellige størrelser bolde at gøre mini snemænd og dekorere som ønsket; skære eller hulning plastposer til at gøre falske sne; bruge plastikposer som fyld til dekorative fugleskræmsler; eller omdanne plastikposer til Halloween spøgelser, som du kan hænge i din værftet. For parterne, klippe og trimme plastposer til at gøre leis og græs nederdele for en luau part; give børnene med plastikposer til indsamling af emner, de finder på en part skyllevæske jagt; eller spraymaling plastikposer og skæres i små stykker for at gøre partiet konfetti.

Donere og genbruge

Donere plastikposer til lokale organisationer, der bruger poser for forbrugerkøb eller til at levere forsyninger, som food banks, bruges boghandlere, biblioteker og Genbrugsbutikker. Donere kun ren plast poser uden huller; tromle og fold, og placere dem i en plasticpose. Genanvende eventuelle plastposer, der har huller eller at du allerede har genbrugt til nonmessy formål. Nogle købmandsforretninger har genvindingskurve bruges udelukkende til genanvendelse plastik indkøbsposer; Hvis din gøre, tage enhver uønsket plastikposer med dig på din næste købmand tur og smide dem i skraldespanden.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com