Ting at gøre med værelse delelinjer

January 15

Ting at gøre med værelse delelinjer

Hvis du er vokset træt af din rumdeler eller har et par gemt i dit loft, genbruge dem til en overflod af innovative anvendelser i og omkring dit hjem. Nogle tjener praktiske formål, mens andre gøre fremragende samtale startere. De fleste projekter kan gennemføres på mindre end en time. Trække på hjælp fra en ven for større projektideer.

Gavle

Placer en træ rumdeler mellem lederen af din seng og væggen. Male det til at matche dit værelse indretning eller rå op kanter med ståluld for et distressed look. Tage en fire paneler rumdeler og fold kanter indad, så det "knus" en dobbelt seng, at skabe en hyggelig stemning. Vedlægge små elektriske sconces øverst på hver side, løber i ledningen gennem små huller du gøre i skærmen.

Døre og porte

Brug rumdeler som en gate til at afskrække børn og dyr fra vover sig ind på områder, der er off grænser. Vedhæfte hængsler til den ene side af skillevæg, at skabe en harmonika-stil døren. Tilføje en krog til den anden side, at låse til dørkarmen.

Baldakiner

Drej en letvægts rispapir rumdeler i en baldakin til din seng. Brug hængende wire og øjet kroge til at hænge det fra loftet over din seng. Line kanter af divider med en perlerække af hvidt lys for romantisk stemning.

Lagerreoler

Skru dividers ind i en mur i dit køkken eller garage. Skrue øje kroge over ansigtet på opdeleren. Hænge gryder og pander eller haveredskaber fra opdeleren.

Secret Garden

Forvandle opdeleren til indretning af din flower garden. Grave ud lige nok skidt til at skabe en 3-tommer dybe spor til at stå på opdeleren. Hænge et par planter fra det eller tillægger det en letvægts plantageejer boks for duftende blomster eller urter. Placer en tabel og stol foran det, at skabe en make-skift flugt til at slappe af og læse en bog.

Labyrint

Bruge dividers som en del af harvest fest eller Halloween fest labyrint. Dividers bliver væggene i labyrinten mellem hø baller og majs stilke. Eller sætte dem på hjul og gøre dem døråbninger i et hjemsøgt hus som åbning af dem er en skræmmende oplevelse.

Dressing spejl

Fold kanterne af en spejlet rumdeler omkring sider af en toiletbord. Sørg for at du har tilstrækkelig belysning over skillelinjen for anvendelsen af makeup. Hvis dit toiletbord er for stor, fjerne to af paneler og skru en til tabellen. Hænge de resterende to spejle på dit badeværelse døre eller på ryggen af soveværelset døre. En anden mulighed er at opføre rumdeler i et hjørne på dit værelse og bruge det som en tre-vejs, fuld længde spejl, perfekt når at sammensætte et nyt ensemble eller tjekker et nyt outfit.

Billedramme

Omdanne en over-sized fotocollage din rumdeler. Vedhæfte metal eller papir foto hjørner, som dem, der anvendes til at holde billeder i sted i scrapbog albums, over begge sider af din rumdeler. Placer billeder i holdere til at vise til venner.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com