Ting at købe din første lejlighed

October 12

Ting at købe din første lejlighed

Din første lejlighed er en spændende ting: pludselig, du har en plads i din egen som du er velkommen til at dekorere og indrette som du ønsker. Antallet af nye ting at købe kan være overvældende ved første. Modstå fristelsen til at gå overbord straks, og holde sig til grundlæggende som du finde ud af din stil og definerer karakteren af din lejlighed.

Søde drømme

En af de mest vigtige ting i din første lejlighed er i sengen, specielt madrassen. Fordi du vil bruge så meget tid i det, gøre din seng en investering, og undgå fristelsen til at gå efter den billigste madras. Besøg flere butikker for at afprøve forskellige modeller, og sørg for at spørge om leveringsmuligheder og afgifter. Overveje en meget simpel platform ramme for madrassen, hvis du ikke er bestemt af din endelige interiør design strategi. Du kan flytte til et helt andet arkitektonisk plads eller din smag kan ændre og denne udsmykkede messing victorianske investeringer kunne blive en albatross.

Guldkorn for sengetøj

Når shopping for sengetøj, kigge efter kvalitet plader med en høj trådantal; jo højere tal, jo blødere ark. Købe mindst to sæt for at eliminere behovet for øjeblikkelig vask efter en ændring. Giver dig fleksibilitet til at ændre design æstetik i dit værelse, kigge efter en almindelig Talsmanden, der kan dækkes med et dynebetræk; dyner er også nemt at fjerne og vaske. En ned eller syntetisk fiber Talsmanden vil være køligt om sommeren og varme om vinteren.

Grundlæggende møbler

Medmindre din første lejlighed kommer møbleret, skal du bruge grundlæggende møbler hæfteklammer. Køb en sofa, stol, medier kabinet eller stå, gulvlampe og sofabord til din stue, på minimum. Bogreoler holde bøger, illustrationer, boxed hjem kontorartikler og meget mere. Bord og to stole lader du spise hjemme i stil og en pendel over spisebordet betyder, at du behøver ikke at knibe øjnene sammen på ratatouille hver aften af romantisk candlelight. Møblerne er dyre; kontrollere sparsommelighed butikker, online salg sites og weekend loppemarkeder, hvis du ikke har råd til at bruge penge på nye varer. Jagten på ideer på nettet til at genbruge og upcycle gratis eller billig elementer for klog første-lejlighed møbler.

Tallerkener, glas, redskaber

Hvis du planlægger at tilberede måltider hjemme og have gæster til middagsselskaber, købe almindelig retter, der ser godt og vil holde op under konstant brug. Springe krystal og ægte sølv i første omgang og købe attraktive men billigt bestik. Klare bred bar briller vil gøre for alle drikkevarer. Invest i en god sæt af gryder og pander. De billige ting bliver slidt hurtigt og kan ødelægge dine gourmet ambitioner med dårlig varme spredning og ydeevne. Få dyre gryder på lejlighedskøb priser under årlige salg i velrenommerede gryder eller stormagasiner. Et grundlæggende sæt af redskaber, en stegepande, små og store gryder, en gryderet parabol og bagning ark vil holde dig indtil du finde ud af hvad du bruger ofte.

Apparater

De fleste mennesker ikke klar over, hvordan praktisk mikrobølgeovne, brødristere og kaffe beslutningstagere er indtil de ikke er tilgængelige. Disse apparater kan findes billigere på de fleste stormagasiner og vil komme handy som du bosætte sig ind i din første lejlighed. De er også fremragende housewarming gaver, så drop en masse gode råd.

Indstillinger for reoler

Din første lejlighed er et godt tidspunkt at vise bøger, billeder og samlerobjekter, der definerer din smag og interesser. Køb billigt bogreoler færdige på store hjem varer og stormagasiner. Bremse-indsamling på papirkurven dag kan give en stadig nyttigt reol, der bare har bør for en ny frakke af maling. Metal restaurant reoler tilpasse til køkkener eller andre værelser. Stable og bered træ producerer og vin kasser til at holde bøger, kunst, samleobjekter og medier.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com