Ting at overveje før montering TV over pejsen

July 9

Ting at overveje før montering TV over pejsen

Hvis du vil have varme i en pejs mens du ser fjernsyn, montere dit TV over pejsen mantle. Væggen over pejsen er et naturligt samlingspunkt og sandsynligvis den bedste placering i din plads til at placere et fjernsyn; men vil du overveje et par ting før du installerer TV'et.

Temperatur

Fladskærms-tv, plasma eller LCD, er designet til at fungere på luftens temperaturer under 100 grader Fahrenheit. Tænde en ild i pejsen, og tape et termometer til den foreslåede monteringssted. Efter branden har brændt et stykke tid og stabiliseret, bestemme temperaturen. Hvis det er tæt på 100 grader F., kan varmen beskadige TV når brugt, mens en brand brænding.

Væg sammensætning

Sammensætningen af væggen over kappen vil bestemme den metode, der bruges til at montere et tv. Træ, mursten eller puds hver kræver specifikke metoder til professionel installation. En anden overvejelse er hvorvidt der er adgang til anden siden af væggen for en nemmere installation og mere nemt skjule de elektriske ledninger.

Kappen højde

Afgøre, om kappen er for høj for personer siddende i rummet til komfortabelt ser på et tv monteret over det. Den nederste kant af skærmen skal være på eller under øjenhøjde for den mest komfortabel seeroplevelse.

Eksterne enheder

Vurdere dit behov for at smukt udstillingsmontre eller camouflage komponenter tilsluttet dit tv, såsom spilkonsoller, DVD-afspillere, kabel eller satellit modtager bokse. Afgøre, om de vil sidde på kappen i almindelig visning eller skjules i indbygget hylder ved pejsen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com