Ting at overveje, når der træffes beslutning om en entreprenør til kabinet Refacing

February 25

Når du ønsker at slippe af med din slidte eller dateret køkkenskabe, kan udgifterne til komplet udskiftning ikke passer til dit budget. Kabinettet refacing, som erstatter de dør og skuffe fronter og dækker resten af kabinettet med en matchende finer, er et budget-venlige alternativ. Men hvis det gøres forkert, din frysere kan afvikle på udkig efter billige og tacky. At finde en kvalificeret refacing entreprenør er nøglen til at få det look, du ønsker for dit køkken. Som du shoppe rundt, er der flere overvejelser til at hjælpe dig vælge den rigtige entreprenør for dit projekt.

Anbefalinger

En af de bedste måder at identificere en pålidelig kabinet refacing entreprenør er gennem anbefalinger. Hvis en ven eller familie medlem har for nylig haft kabinetter refaced, bede om at se det færdige produkt. Finde ud af om din ven er tilfredse med resultaterne og om hun mener, at entreprenøren arbejdet på en professionel og ærlig måde. Nogle entreprenører kan endda tilbyde en form for rabat, hvis du er henvist af en tidligere kunde, så beder rundt om anbefalinger kan være værd at bruge tid.

Licenser

Kontrollere, at en potentiel kabinet refacing entreprenør er korrekt licenseret og bundet i din stat bør være en af første trin i din scouting proces. Kontroller, at selskabet har ordentlig forsikring samt. Også kan du kontakte Better Business Bureau for at se om der er nogen klager over den entreprenør eller virksomhed. Spørg, hvis kontrahenten tilhører alle faglige sammenslutninger, der kan stå inde for hans omdømme.

Erfaring

I de fleste tilfælde projekter jo længere at en entreprenør har tackle kabinet refacing, de mere ekspertise, han vil have. Spørge, hvor længe virksomheden har været i branchen til at få en bedre fornemmelse for sin duelighed. Du kan vælge at gå med en mindre erfaren entreprenør, men holde hans track record i feltet i sindet, når det drejer sig tid til bud. Anmode om referencer, så du kan få en bredere vifte af udtalelser på kontrahentens evner og professionalisme. Du kan selv anmode om at besøge en sidste job i person, så du kan undersøge de færdige kabinetter dig selv.

Andre tjenester

Når refacing din frysere, kan du gøre andre kosmetiske ændringer i dit køkken. Nogle refacing entreprenører håndtere køkkenbordet og gulvbelægning anlæg samt for at give et mere komplet ombygning af dit køkken. Hvis du planlægger at løse disse andre områder, beder en entreprenør til at håndtere alle projekterne, der kan vise sig praktisk. Bede potentielle refacing entreprenører om de tilbyder ekstra services, så du kan finde en kandidat, der håndterer alle de projekter, der du planlægger dit køkken.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com